Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Wil jij naar Indonesië? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Indonesië, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over onze Reisgids …

Met o.a. 4 routes door Indonesië en alles wat je moet weten voor jouw reis!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis door Indonesië waarmaken?
– Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
– Heb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
– Heb je (nog) geen idee welke landen je wil zien?
– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

 

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

 

Sjoerd en Ties

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van de unieke ”Reisgids Indonesië”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door (Zuidoost) Azië gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer terug naar Azië. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Reisgids Indonesië ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Azië en Indonesië. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voor handen is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, hoe bereid je jezelf dan voor?

In deze Digitale Reisgids lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Welk budget moet ik aanhouden?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Reisgids Indonesië

ALLEEN DEZE WEEK VAN €27,95 NU VOOR 17,95

Digitaal

De reisgids is digitaal. Dat betekent dat je de gids kunt gebruiken op laptop, tablets, smartphones en e-readers. Ideaal voor onderweg!

Tips en info

De reisgids bestaat uit meer dan 124 pagina's vol handige tips over onder andere visum, beste reistijd, vervoersopties, het boeken van vliegtickets en veel meer.

Unieke routes

In de reisgids staan vier unieke en zeer gedetailleerde routes voor Indonesië die je kunt volgen tijdens je reis. Er zijn routes voor 2 en 4 weken.

DIGITALE REISGIDS INDONESIË

digitale reisgids indonesie


Met de digitale reisgids Indonesië kun je de reisgids altijd gebruiken. De reisgids is te gebruiken op een smartphone, laptop, tablet of e-reader. Je hebt een week de mogelijkheid om de digitale reisgids te downloaden.

Dit is wat andere zeggen!

Bart“Hi,

Blij met de routes in jullie digitale gids. Geeft even wat meer zekerheid. Was toch mijn eerste verre reis en dan ook nog eens alleen op pad. Daar heeft jullie gids me zeker mee geholpen ☺ En thanks voor het beantwoorden van mijn vragen Ties!

Bedankt!

Groetjes, Bart”

Maaike ”Beste Sjoerd,

Bedankt voor de geweldige routes. Echt heel erg blij mee want het kan best een gedoe zijn een route bepalen in Indonesië. Duidelijk en met vele nuttige informatie, precies wat ik nodig heb voor een mijn reis!

Groeten,
Maaike”

esther”Hoi Azië-Expert,

Bedankt voor de handige gids met duidelijk info. Vooral de routes zijn handig uitgewerkt. Ik heb ze gebruikt als rode draad en mijn eigen draai gegeven aan de routes, maar het is zeker handig om het er bij te hebben! Je krijgt waar voor je geld.

Esther”

landengids

ALLEEN DEZE MAAND VAN €27,95 VOOR 17,95

Wat krijg je?

De perfecte Reisgids voor Indonesië

124 bladzijde vol praktische tips

4 leuke en zeer uitgebreide routes

Beschrijving van de mooiste highlights

Bijzonder handige inpaklijst

Te lezen op telefoon, tablet, eReader of Laptop

Handige tips voor het boeken van vliegtickets

Praktische tips over o.a. geldzaken, visum, budget, beste reistijd, vervoer etc.

Alvast een kleine 'sneak peak'

Onderstaande pagina’s is wat je kan verwachten van onze reisgids Indonesië. Uiteraard is er nog veel meer verwerkt in de gids maar zo heb je al een aardig beeld!

routes reisgids Indonesie

beste reistijd reisgids Indonesie

highlights indonesie reisgids

visum reisgids indonesie

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Indonesië via jullie webshop te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt doorgestuurd naar onze webshop www.reis-expert.nl/winkel. Je zult zien dat je bovenin je browserbalk een versleuteld slotje en een ‘S’ (https) voor het domein ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Indonesië. Wat dacht je van 4 UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routes door de belangrijkste eilanden. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights.

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Ons eBook Reisgids Indonesië is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaalt hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Indonesië (of andere reisgidsen) te downloaden.

Reisgids Indonesie

Tot slot!

Willen we je alvast heel erg veel plezier toewensen met jouw reis door Indonesië :). We zijn er zeker van dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Mocht je vragen hebben over de reisgids of gewoon over je voorbereiding of reis, mail ons dan gerust. We helpen je graag op weg. Wil je echt goed voorbereid op pad? Bestel dan de reisgids en je weet zeker dat je goed zit.

Als ik NU de Reisgids Indonesië bestel ontvang ik:

Reisgids Indonesië– Reisgids Indonesië (Digitaal | t.w.v. €17,95)

Inclusief 4 uitgebreide routes, handige informatie, tips, de mooiste highlights, handige inpaklijst en nog veel meer.

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUSSEN

– Bonus 1: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets naar Azië!

 

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

ALLEEN DEZE MAAND VAN €27,95 NU ➜ 17,95

betaalmogelijkheden

Kimberley is tevreden!

”Ik was nog nooit in Azië of Indonesië geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de info over visum, waar je telefoonabonnementen af kunt sluiten en de routes zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!

Kimberley, Amstelveen”

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU