Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Mexico

Door: Sjoerd lagraauw    |    Reacties: 3

Bijgewerkt op 26 april, 2022

Mexico, bekend om zijn prachtige tempels en witte stranden. Jaarlijks komen reizigers vanuit de hele wereld richting Mexico. De cultuur van de Maya’s, Olmeken en Tolteken hebben hun sporen op het land achter gelaten in de vorm van tempels, piramiden en andere soortgelijke bouwwerken. Daarnaast kent het landschap van Mexico prachtige stranden, vulkanen, regenwouden, watervallen, woestijnen, berggebieden en wel 58 natuurparken. Al met al is er voor iedereen wel iets te doen.

Waarom naar Mexico?

Zoals we hierboven al schreven. Het land biedt een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. De natuur is er prachtig, de stranden hagelwit en de zee azuurblauw. Je kunt er vulkanen beklimmen, maar ook prachtige eeuwenoude Maya tempels bezoeken. Zo biedt Mexico voor iedere reiziger vermaak.

Daarnaast zijn er geweldige steden te vinden. In deze steden vind je vaak oude kerken en iedere stad heeft zo zijn eigen cultuur. Dit komt door de vele verschillende Indiaanse volkeren die er leefde. En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten gehad. De lokale specialiteiten zijn een absolute aanrader. Het ideale vakantie / reis land dus.

Highlights Mexico

Vliegtickets Mexico

Beste Reistijd Mexico

Wat is er te zien?

Veel te veel. Dat is het beste antwoord :). Maar er kan natuurlijk nooit te veel te zien zijn. Feit is wel dat je maanden lang door Mexico kunt reizen zonder jezelf ook maar een dag te vervelen. Je kunt een vulkaan beklimmen, bijkomen op het strand, snorkelen, duiken, surfen, de jungle in voor een trekking, eeuwen oude tempels bezoeken en ga zo maar door. Mexico is een reis paradijs voor de actievelingen onder ons EN net zo goed voor wie een strandvakantie zoekt.

Hier onder een selectie van 4 mooie bezienswaardigheden. Zoek je meer informatie over de bezienswaardigheden van Mexico? Bekijk dan de pagina bezienswaardigheden Mexico.

Budget Mexico

Backpacken Mexico

Reisinfo Mexico

Meer lezen over Mexico?

3 comments

  1. nblommesteijn

    Vraagje: is het mogelijk om de ruïnes van Palenque van binnen te bezoeken?

  2. Monique

    Hoe is het verblijven in Playa del Carmen met Oud en Nieuw? IWordt het daar levendig gevierd met oa. vuurwerk en gezelligheid in deze omgeving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Sinds Corona is er wereldwijd een veel veranderd. Ondanks dat we ons uiterste best doen, is onze informatie niet overal up-to-date.

Zie jij een foutje, of heb je recente informatie voor ons? Dan zouden we het supertof vinden als je ons een berichtje stuurt.

Dan zorgen wij dat het z.s.m. online komt.

CONTACT!