Mexico, bekend om zijn prachtige tempels en witte stranden. Jaarlijks komen reizigers vanuit de hele wereld richting Mexico. De cultuur van de Maya’s, Olmeken en Tolteken hebben hun sporen op het land achter gelaten in de vorm van tempels, piramiden en andere soortgelijke bouwwerken. Daarnaast kent het landschap van Mexico prachtige stranden, vulkanen, regenwouden, watervallen, woestijnen, berggebieden en wel 58 natuurparken. Al met al is er voor iedereen wel iets te doen.

Waarom naar Mexico?

Zoals we hierboven al schreven. Het land biedt een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. De natuur is er prachtig, de stranden hagelwit en de zee azuurblauw. Je kunt er vulkanen beklimmen, maar ook prachtige eeuwenoude Maya tempels bezoeken. Zo biedt Mexico voor iedere reiziger vermaak.

Daarnaast zijn er geweldige steden te vinden. In deze steden vind je vaak oude kerken en iedere stad heeft zo zijn eigen cultuur. Dit komt door de vele verschillende Indiaanse volkeren die er leefde. En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten gehad. De lokale specialiteiten zijn een absolute aanrader. Het ideale vakantie / reis land dus.

Highlights Mexico

Vliegtickets Mexico

Beste Reistijd Mexico

Wat is er te zien?

Veel te veel. Dat is het beste antwoord :). Maar er kan natuurlijk nooit te veel te zien zijn. Feit is wel dat je maanden lang door Mexico kunt reizen zonder jezelf ook maar een dag te vervelen. Je kunt een vulkaan beklimmen, bijkomen op het strand, snorkelen, duiken, surfen, de jungle in voor een trekking, eeuwen oude tempels bezoeken en ga zo maar door. Mexico is een reis paradijs voor de actievelingen onder ons EN net zo goed voor wie een strandvakantie zoekt.

Hier onder een selectie van 4 mooie bezienswaardigheden. Zoek je meer informatie over de bezienswaardigheden van Mexico? Bekijk dan de pagina bezienswaardigheden Mexico.

Budget Mexico

Backpacken Mexico

Reisinfo Mexico

3 gedachten over “Mexico”

  1. Hoe is het verblijven in Playa del Carmen met Oud en Nieuw? IWordt het daar levendig gevierd met oa. vuurwerk en gezelligheid in deze omgeving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven