Hoofdmenu
reis expert header

Blog

Via ons blog houden we je graag op de hoogte van de laatste reistrends, de leukste dingen om te doen, de mooiste hikes, de mooiste stranden, de leukste deals, onze eigen avonturen en nog veel meer!

Day of the Dead

Day of the Dead, ook wel Dias de los Muertos, is een van de bekendste feestdagen in Mexico. Het wordt gevierd om de doden te herenigen met familie. Ondanks de naam is het geen sombere gebeurtenis. Het is een feestelijke en kleurrijke festival waarbij het leven wordt gevierd van de overledenen.

Redenen om Madagascar te bezoeken

Madagascar is een indrukwekkend land. De meeste kennen het van King Julian Alex de leeuw, Marty de zebra, Melman de giraffe en Gloria het nijlpaard. Sinds de gelijknamige film, is het land in razend tempo populairder geworden onder reizigers. Maar waarom zou je helemaal af reizen naar Madagascar?

Leuke dingen om thuis te doen

Het is even wennen. Thuiswerken, geen feestjes of verjaardagen, facetimen met familie en je reisplannen voorlopig in de ijskast. Normaal delen we graag reistips of mooie bestemmingen, maar dat is op dit moment even niet aan de orde. Om toch de verveling te verslaan delen we vandaag hele andere, leuke dingen om de dagen door te komen.

Jetlag

Bij lange vluchten krijg je hem er eigenlijk altijd gratis bij! Een jetlag! Waar komt die jetlag toch vandaan en wat kun je er tegen doen? Wij hebben onze beste tips op een rij gezet om jouw eerstvolgende jetlag minder erg te maken.

Vlucht geannuleerd

Het is de schrik van veel reizigers: je vluchtnummer zien staan bij de geannuleerde vluchten. Maanden lang uitgekeken naar je reis, geld gespaard, tas ingepakt en dan is het moment eindelijk daar en ineens… stress en een hoop vragen! Je vlucht geannuleerd. Wat nu? Ik deel je graag mijn tips. Vlucht geannuleerd. Wat zijn je […]

Werken in Australië

Australië is geen goedkoop land om te reizen. Als je de kosten op reis wil drukken kun je er voor kiezen om te gaan werken tijdens je reis. Zeker in Australië is dat erg populair. Maar zit dat werken in Australië precies? In deze blog deel ik een aantal handige tips.

Vliegschaamte

Vliegschaamte, of flight shaming, is een hip woord. Het werd in 2018 zelfs verkozen als Van Dale woord van het Jaar. Zeker in Scandinavië, waar het woord zijn oorsprong vindt, is het een populair gespreksonderwerp. Ook in Nederland hoor je er meer over. Terecht? Ik vind van niet en deel daarom graag mijn mening. Is […]

Cruise door de Amazone in Brazilië

Een cruise door de Amazone is een unieke manier om deze machtige rivier te verkennen. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een cruise door de Amazone, delen wij graag onze tips.

Eerste reis naar Afrika

Reizen in Afrika kan uitdagend zijn. Het is daarom van belang dat je je goed voorbereid wanneer je voor het eerst op reis gaat naar Afrika. Om je daarbij te helpen delen wij onze tips voor je eerste reis naar Afrika!

Bosbranden in Australië

De bosbranden in Australië zijn de laatste tijd vaak in het nieuws geweest. De branden legden grote delen van de oostkust plat, miljoenen dieren overleefde de brand niet en de schade was enorm. Om over het teruglopende toerisme nog maar te zwijgen. Maar wat betekent dit voor jouw? Check het hier!

Meer lezen over Blog?

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We Need You!

Wij houden van reizen en het delen van Reisgeluk, maar de reisbranche heeft het zwaar. Ook wij.

Gebruik jij graag onze website en wil je iets doen? Steun ons dan in deze lastige tijd.

Dan kunnen wij doorgaan met het maken van de beste reiscontent! Wij zijn je zeer dankbaar.

 

JA, IK WIL HELPEN!