Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Blog

  • Alles
  • Australie
  • Nieuw Zeeland
  • Reis inspiratie
  • Routes

Vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland

Als je voldoende budget hebt om lekker rond te reizen, maar toch graag iets wil betekenen voor de gemeenschap of natuur is vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland wellicht wat voor jou. Er zijn voldoende mogelijkheden op beide eilanden en in verschillende werkvelden. Maar waar moet je beginnen? En heb je bijvoorbeeld een werkvisum nodig om vrijwilligerswerk te doen? Wij helpen je graag een handje met dit blog over vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland.

Surfen in Australië

Australië is misschien wel het meest populaire land ter wereld om te gaan surfen. Het is daar geen sport, het is geen activiteit die je onderneemt tijdens een vakantie, het is een echte levensstijl. Australië ademt surfen, en de bewoners doen hier graag aan mee. En of jij al een gevorderd surfer bent of juist graag wil beginnen, Australië is hiervoor ‘the place to be’.

Mooiste stranden van Australië

Australië is gezegd met mooie stranden. De een nog mooier dan de ander, de een bekend, de onder onbekend, de een volgebouwd met resorts en de ander onaangetast. Je vindt duizenden stranden in het land en het kan best lastig zijn om te kiezen welke stranden van Australië je móet bezoeken. Daarom delen wij vandaag de 10 mooiste!

Auto huren in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een erg geliefde bestemming voor avonturiers, backpackers maar ook de doorsnee vakantieganger. Een auto huren in Nieuw-Zeeland geeft je de optie om de vele hotspots van het Noorder- en Zuidereiland te bereiken. Wij hebben de belangrijkste informatie en mooiste autoroutes voor je op een rij gezet.

Surfen in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een typische surfersbestemming. Het is het ideale beeld van iedere surfliefhebber. Met je eigen camper een aantal weken door het land reizen en onderweg stoppen bij de mooiste surfspots om een golf te pakken. Wij delen de beste surfspots.

20 leuke dingen om te doen in Melbourne

Melbourne is een geweldige stad waar ontzettend veel te doen is. Maar waar begin je? De meeste reizigers blijven hier een aantal dagen voordat ze verder reizen en in een aantal dagen kun je lang niet alles doen. Geen paniek! Wij hebben de 20 leukste dingen om te doen in Melbourne op een rij gezet.

De 5 leukste dagtours in Nieuw-Zeeland

Een rondreis door Nieuw-Zeeland betekent vaak dat je zelf op zoek gaat naar de meest mooie plekjes die je maar kunt vinden. Echter, zijn er ook ontzettend veel dagtours in Nieuw-Zeeland die ongetwijfeld de moeite waard zijn. Natuurlijk kom je ook in Nieuw-Zeeland om te wandelen of toffe hikes te maken, maar georganiseerde tours mogen eigenlijk niet aan jouw reis ontbreken.

Van Wellington naar Picton

Als je een rondreis maakt door Nieuw-Zeeland is de kans groot dat je per ferry de oversteek van het Noorder- naar het Zuidereiland maakt, of andersom. Lees in deze blog alle informatie die je hierover nodig hebt!

Route door Tasmanië

Reizen in Australië is ontzettend populair. Ieder jaar trekken er weer duizenden reizigers naar Down Under om plekken als de Great Barrier Reef, Sydney, Uluru of Perth te bezoeken. Tasmanië wordt gek genoeg vaak overgeslagen.

Kauri bomen | heersers van de natuur

De Kauri-bomen behoren tot de grootste bomen ter wereld. Helaas is de populatie Kauri-bomen de afgelopen jaren erg geslonken, omdat zowel Europeanen als Maori veel bomen hebben gekapt om uiteindelijk meubels van te maken. Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland vind je gelukkig nog een aantal prachtige exemplaren.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder