Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

El Salvador

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Samen met Honduras is El Salvador een van de mist bezochte landen op het vaste land van Midden-Amerika. Het land heeft lange tijd te lijden gehad onder de slechte reputatie. Waar landen als Guatemala en Nicaragua in rap tempo populairder worden blijft El Salvador achter. Is dat erg? Nee, maar wel zonde want het is een van meest ondergewaardeerde landen van het continent.


De nieuwste El Salvador blogs

9x doen in El Salvador

De slechte reputatie van El Salvador was lange tijd terecht, maar met oude Maya ruïnes, prachtig stranden, uitgestrekte koffieplantages, gigantische vulkanen, koloniale dorpen en indrukwekkende nationale parken was dit land altijd al een pareltje. Tijd om dit land te ontdekken.

Waarom naar El Salvador

Costa Rica, Panama, Mexico en zelfs landen als Cuba of de Dominicaanse Republiek zijn al jaren favoriete bij reizigers. El Salvador niet. Natuurlijk, het land heeft te maken gehad met gang-oorlogen en criminaliteit en kwam altijd negatief in het nieuws, maar laat je niet misleiden. El Salvador is hot!

De veiligheid is enorm verbeterd en reizigers die zich wagen aan dit kleine land komen in een ongerept paradijs terecht waar je kunt surfen, koffieplantages kunt bezoeken, vulkanen kan beklimmen, koloniale steden kunt ontdekken, nationale parken kunt verkennen of ontspannen op een van de stranden.

Ga nu naar El Salvador nu het nog authentiek, traditioneel en ongerept is.

Wat is er te zien

El Salvador is een van de kleinste landen in Midden-Amerika. Dat maakt het ook zo’n leuk land om te bezoeken. In korte tijd kun je heel veel zien. En er is heel veel te zien. Zo vind je hier de grootste Maya piramide van Midden-Amerika; Tazumal.

En in plaats van hagelwitte stranden heet El Salvador met El Tunco en Esteron goudbruine, ongerepte stranden. En dan hebben we het nog niet gehad over de vulkanen en nationale parken die het land rijk is en koloniale steden zoals Suchitoto of Juayúa en Apaneca die je tijdens de Ruta de las Flores kunt bezoeken.

Kortom, genoeg te zien!

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU