Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Gratis Account Aanmaken

Reis-Expert is dé plek waar je reisgeluk begint.

Het delen van reisgeluk staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen je graag helpen jouw reisgeluk te vinden. Door een gratis account aan te maken kunnen wij nét een stukje verder helpen dan andere sites.

“Met een gratis account kunnen wij je voorzien van handige tips”

Er zitten veel voordelen aan een account bij Reis-Expert. Zo kun je bij vragen stellen aan onze Reis-Experts, persoonlijke tips ontvangen, je boekingen beheren en je favoriete pagina’s op slaan.

MAAK GRATIS JOUW ACCOUNT AAN


Alle voordelen van een gratis account bij Reis-ExpertRE


Gebruik onze Travel Coach

Wij doen ons best om de content zo up-to-date mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat je vragen hebt over je reis. Geen probleem! Stel je vraag en onze Reis-Experts beantwoorden het z.s.m!

STEL JE VRAAG

Favoriete content opslaan

Bij Reis-Expert vind je heel veel toffe reisinspiratie. Heb je geen tijd om het gelijk te lezen? Sla de pagina’s of producten dan makkelijk op in je favorieten. Zo kun je het altijd en overal snel teruglezen.

SLA CONTENT OP

Inzicht in jouw boekingen

Heb je bij ons een tour geboekt of een reisgids gekocht? Bij je account kun je makkelijk en snel alle informatie terugvinden over je boekingen. Zo heb je altijd en overal je boekingen gereed.

BEKIJK BOEKINGEN

Gepersonaliseerde reistips

Bij je persoonlijke instellingen kun je aangeven waar je volgende reis heen gaat. Wij kunnen je dan voorzien van handige tips, noodzakelijk informatie of gewoon een portie inspiratie!

ONTVANG TIPS


NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU