Egypte

Het land van de piramides en de farao’s. Iedereen lijkt het land te kennen. Niet zo gekt want Egypte staat bekend om de oude schatten en geschiedenis. Toch biedt het land veel meer dan piramides en farao’s. Goudkleurig woestijnen, stranden, bijzondere zeeën en prachtige steden.

TIP ♥ –  je vliegt al voor €186 naar Caïro!

Het is een bestemming dicht bij huis. Tickets zijn goedkoop, het weer is vaak goed, de bezienswaardigheden indrukwekkend en de mensen vriendelijk. Kortom; regen genoeg om naar Egypte te gaan.

Waarom naar Egypte

Het oude Egypte is een van de meest interessante en oudste beschavingen ter wereld. De geschiedenis van het land is wereldberoemd. Er is zo veel te zien en doen dat iedereen zich hier kan vermaken. Ongeacht leeftijd, budget, reisstijl of interesse.

Het feit dat het dicht bij Nederland en België ligt en het feit dat tickets prima betaalbaar zijn, maken het een favoriet bij veel reizigers uit Nederland en België. En dat is meer dan terecht
Wat is er te zien

Egypte is zo’n land waar je veel van je buckelist items af kunt strepen. Piramides bezichtigen? Het kan in Egypte. De langste rivier ter wereld bezoeken? De Nijl stroomt door Egypte. Mount Moses, ook bekend als Jabal Al To beklimmen? Ook dat kan.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige stranden, de mooie onderwaterwereld, het heerlijke weer, de woestijn die je kunt bezoeken, de indrukwekkende architectuur in de steden en het heerlijke eten!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven