Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Madagascar

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Welcome to Madagascar! De bekende quote van King Julian. Wie kent het land niet. Al is het alleen vanwege de grappige film waarin Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe, de mooiste avonturen beleven. Maar Madagascar is natuurlijk meer dan alleen deze film. Het is een van de mooiste, meest ongerepte en bijzondere bestemmingen in Afrika.

TIP ♥ – op zoek naar goedkope vliegtickets?! ➜ boek ze hier!

Vergis je niet. Madagascar is bijna net zo groot als Frankrijk dus er is genoeg te doen en te zien in dit eiland voor de kust van Mozambique. Je vindt er indrukwekkende landschappen die je nergens anders vindt, prachtige witte zandstranden en een bevolking die nog niet gewend is aan toerisme.

Waarom naar Madagascar

Madagascar is het grootste eiland in de Indische Oceaan en staat bekend om zijn unieke flora en fauna en biodiversiteit. De adembenemende natuur, witte zandstranden, prachtig regenwoud en heerlijke lokale gerechten, zijn voor veel mensen reden genoeg om dit land op hun bucketlist te zetten.

Daarmee slaan we gelijk de spijker op z’n kop. Madagascar is zo’n typisch ‘bucketlist land’. Een land dat iedereen één keer in zijn of haar leven zou moeten bezoeken en op deze pagina delen we je alle tips voor een bezoek aan dit geweldige land!
Wat is er te zien

Het is meer de vraag wat er niet te zien is in Madagascar. Madagascar is zo’n divers land dat je alles wel kunt zien hier. Het is geen land waar je ‘s avonds gezellig op een terrasje gaat zitten. Toerisme staat hier echt nog in de kinderschoenen.

Op een terras zitten is natuurlijk ook niet de reden dat je hier komt. De natuur des te meer! Om maar even wat te noemen; je kunt hier walvissen spotten, chillen op de mooiste ongerepte stranden, jezelf onderdompelen in een unieke cultuur, de grootste baobab-bomen ter wereld bezichtigen, de Grand Canyon van Madagascar bezoeken of surfen op de beste golven van de Afrikaanse oostkust. Oh.. het is ook nog eens goedkoop!
Meer lezen over Madagascar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU