Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Marokko

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Als je op reis wil naar Afrika denk je misschien niet meteen aan Marokko. Toch is het een van de populairste bestemmingen in Afrika. Marokko is een fascinerende bestemming dat veel meer te bieden heeft dan veel mensen denken. Het land ligt op slechts een uur varen van Spanje, maar het lijkt alsof je in een totaal andere wereld terecht komt.

TIP ♥ – een ticket naar Agadir kost je slechts €57!  bekijk tickets

In Marokko vind je een intrigerende cultuur en tradities. Dat in combinatie met de mooie natuur en vooral de prachtige steden, maat dit land tot een geweldige plek om te reizen. Het is niet voor niets dat er de laatste jaren steeds meer reizigers komen.

Waarom ook jij naar Marokko moet

Marokko is in opkomst onder Nederlanders. Niet in de eerste plaats omdat het relatief dicht bij ligt en omdat vliegtickets betaalbaar zijn. Toch is dat natuerlijk niet de reden dat hier zo veel reizigers komen.

Marokko is namelijk een van de meest bijzondere bestemmingen in Afrika. Totaal anders dan ‘bekendere’ Afrikaanse landen als Zuid-Afrika of Oeganda. Juist dat maakt het zo’n fascinerende bestemming. Je kunt uren dwalen door indrukwekkende steden als Fez (aanrader!), Marrakech of Chefchaouen. Tel daar de natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke locals bij op en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis.
Wat is er te zien

Genoeg! Er is veel meer te zien en doen dan veel mensen denken. De prachtige, oude keizerlijke steden als MarrakechFez, Meknes en Rabat of de indrukwekkende ‘Blauwe Stad’ Chefchaouen de grootste reden dat veel mensen een retourtje Marokko kiezen.

Maar er is meer dan alleen sightseeing in de steden. Zo kun je kameelrijden in de Sahara, watervallen bezoeken in het binnenland, door de bergen dwalen in het Atlasgebergte of een van de vele stranden aan de kust bezoeken. Kortom, reden genoeg om vandaag nog voor een ticket te kijken 😉

Kortom, er is hier genoeg te doen!
Meer lezen over Marokko?

0 comments

 1. Sjoerd lagraauw

  Visitor Rating: 5 Stars

 2. Anoniem

  Visitor Rating: 4 Stars

 3. Anoniem

  Visitor Rating: 5 Stars

 4. Anoniem

  Visitor Rating: 4 Stars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU