Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Rondreis Australië

Door: Sjoerd lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 16 juli, 2020

Helemaal alleen zelf op reis door Australië kan best een enge gedachte zijn. Of misschien wil je er wel helemaal niet aan denken, omdat het simpelweg gewoon niks voor jou is. Maar je wil toch dat schitterende land, daar aan de andere kant van de wereld zien? Dan is een rondreis Australië de perfecte vakantie voor jou.

Meer en meer mensen maken ieder jaar een prachtige rondreis door Australië. Ik kan het me goed voorstellen. Je hoeft niks te regelen en nergens aan te denken. Het enige wat je hoeft te doen is op komen dagen en genieten.

Rondreis Australië

Het kost misschien wat meer geld maar daar staat tegen over dat je veel meer tijd en energie over houdt tijdens je rondreis door Australië. Op die manier kan je echt 100% puur genieten van al het moois en avontuurlijks wat er op je pad komt. Een rondreis Australië is tegenwoordig eenvoudig te regelen online. Jezelf vooraf goed laten informeren over wat je krijgt en wat je tijdens de rondreis te wachten staat is erg belangrijk. Op deze manier voorkom je namelijk teleurstellingen.

Er zijn een aantal reisorganisaties die reizen naar Nieuw-Zeeland aanbieden met elk een uniek aanbod en specialiteiten. Laat je vooral goed inlichten over de route die je af legt en de eventuele camper die je mee krijgt. Vaak liggen de prijzen dicht bij elkaar, maar vergelijken kan natuurlijk geen kwaad.

Rondreis Australie

Rondreis Australië met de camper

Veel mensen trekken door Australië met de camper. Dit is ook het perfecte vervoersmiddel voor dit land. Het geeft je ontzettend veel vrijheid om zelf te doen wat en waar je wil, terwijl je toch de zekerheden hebt van een van te voren geplande rondreis. Campers komen er in allerlei soorten en maten.

Van super luxe tot extreem simpel en alles wat daar tussen zit. Uiteraard hangen hier ook weer verschillende prijskaartjes aan. Lees hier meer over het huren van campers of kopen van campers in Australië. Een handig alternatief voor het huren van een grote camper is om met de auto door het land te trekken en te slapen in hostels of lodges.

Als je het goed uit laat zoeken kan dit voor bijna dezelfde prijs als het huren van een camper. In een prive kamer van een hostel of lodge heb je toch iets meer luxe en privacy. Het “nadeel” is weer dat je vaak in de buurt van een stad of dorp verblijft.

Een rondreis boeken

Er zijn tegenwoordig steeds meer reisorganisaties die informatie dagen / avonden over Australië houden. Ben je van plan om een vakantie of rondreis door Australië te boeken. Dan zouden wij je zeker adviseren om eens zo’n dag of avond te bezoeken. Je leert er ontzettend veel over het land en de mogelijkheden voor een rondreis. Daarnaast is persoonlijk contact met een reisorganisatie voor zulke reizen altijd prettig.

Veel van deze organisaties zijn natuurlijk ook online te vinden. Hier onder een opsomming van, wat wij denken dat de beste reisorganisaties zijn voor een rondreis door Australië.

Indian Head Fraser eiland

Reizen Oak Travel

De jongerenreizen die Oak Travel aanbiedt in Australië, zijn een perfecte manier om het ultieme avontuur Down Under te beleven.

Met de jongerenreizen van Oak Travel onderneem je de leukste activiteiten, krijg je de lekkerste maaltijden en slaap je in de hipste hostels. Op deze jongerenreizen leer je het echte Australië kennen en zie je vele bijzondere hoogtepunten.

Rondreis Evaneos

Evaneos brengt je in contact met een lokaal reisbureau. Wij hebben lokale specialist in meer dan 160 bestemmingen, samen met een lokale reisspecialist ontwerpt je een unieke rondreis op maat. De lokale reisbureaus die deel uitmaken van ons netwerk hebben wij zorgvuldig geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Of u nu alleen op reis gaat, met uw partner, familie of met een groep: onze lokale specialisten bieden honderden
unieke reisideeën die u volledig kunt personaliseren.
Vanuatu

Rondreis Rama Tours

Rama Tours Holland is een van de meeste gespecialiseerde reisorganisaties voor individuele reizen op maat  naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Onze expertise betreft niet alleen mooie en meestal kleinschalige accommodaties, maar ook interessante bezienswaardigheden, plaatselijke gewoontes, unieke plekjes, verlaten paradijselijke stranden en uw vervoer en excursies. Wij stellen alles in het werk om uw reis tot een droomreis te maken.

Tasmanie
Wat wij vinden:
  • 8.3/10
    Reis-Expert - 8.3/10
8.3/10

Samenvatting

Wil je toch dat schitterende land, daar aan de andere kant van de wereld zien? Dan is een rondreis Australië de perfecte vakantie voor jou. Ik kan het me goed voorstellen. Je hoeft niks te regelen en nergens aan te denken. Het enige wat je hoeft te doen is op komen dagen en genieten.

Meer lezen over Australië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU