Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Seychellen

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Als er één land de titel ‘tropisch paradijs’ mag dragen dan is het wel de Seychellen. Dit eilandenparadijs, gelegen boven Madagascar, is gezegend met ongerepte hagelwitte zandstranden gecombineerd met wuivende palmbomen, een indrukwekkend binnenland en een paar van de beste duikspots ter wereld.

TIP ♥ – je vliegt al voor €503 naar Mahé!

Seychellen is niet goedkoop en je bent er ook niet zomaar, maar de mensen die wél besluiten hier heen te gaan zullen een onvergetelijke tijd tegemoet gaan. Dit strandparadijs zou bij iedereen op de bucketlist moeten staan.

Waarom naar de Seychellen

De Seychellen zijn een niet alledaagse bestemming. Je kunt naar Curacao afreizen, je kunt de Malediven bezoeken of de stranden van Zuid-Afrika verkennen. Allemaal mooi (echt waar), maar de Seychellen heeft toch dat magische. Net zoals Vanuatu of Fiji dat heeft.

Het is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. Goedkoop is het niet, maar geloof ons: je krijgt er echt een geweldige reis voor terug!

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij en onze Reis-Experts onze tips en ervaringen op een rij gezet en die delen we graag met jullie!
Wat is er te zien

Je gaat hier niet naar toe voor culturele hoogtepunten of indrukwekkende koloniale binnensteden, maar iedereen die fan is van witte zandstranden, lekker eten, schitterende natuur, ongerepte bossen, een oogstrelende onderwaterwereld, onbewoonde eilanden en ‘s werelds beste duikspots zit hier meer dan goed!

De Seychellen biedt veel meer dan alleen stranden en kristalhelder zeewater

En wie denkt dat je hier alleen stranden vindt, heeft het mis. Je kunt hier carnaval vieren, het herbergt twee UNESCO World Heritage Sites, bijzondere dieren spotten en hiken door de jungle! Kortom, de Seychellen worden je nieuwe vakantiebestemming 😉
Meer lezen over Seychellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Sinds Corona is er wereldwijd een veel veranderd. Ondanks dat we ons uiterste best doen, is onze informatie niet overal up-to-date.

Zie jij een foutje, of heb je recente informatie voor ons? Dan zouden we het supertof vinden als je ons een berichtje stuurt.

Dan zorgen wij dat het z.s.m. online komt.

CONTACT!