Over ons

Reis-Expert is dé plek waar je reisgeluk begint.

Wat ooit begon als een lang en ver avontuur van twee broers, is uitgegroeid tot een inspirerend en informatief reisplatform.

Wij, Ties en Sjoerd, waren ver van huis, maar kwamen juist dichter bij onze passie. We bezochten mooie plekken, beleefden andere culturen en ontmoetten nieuwe mensen.

Dit was de start voor het maken en ontdekken van inspirerende reisverhalen. We waren het er allebei over eens, dit reisgeluk moet gedeeld worden.

Met onze persoonlijke verhalen en de ervaring van andere gepassioneerde experts vind je de meest unieke content dat er op reisgebied te vinden is. Met de tips van de locals en de Reis-Experts, kun jij vol enthousiasme en kennis zelf de wereld ontdekken!

Wat ooit begon als een lang en ver avontuur van twee broers, is uitgegroeid tot een inspirerend en informatief reisplatform.

Reis-Expert – “Ontdek jouw reisgeluk”

Ons Team

Ties

Oprichter Reis Expert

Sjoerd

Oprichter Reis Expert

Robbert

Front-end Developer

Emma

Reis Expert | Travel Blogger

Kim

Reis Expert | Travel Blogger

Masja

Reis Expert | Travel Blogger

Over Sjoerd & Ties

Sjoerd – oprichter van Reis-Expert

Hoewel Sjoerd altijd riep dat reizen niks voor hem was, raakte hij tijdens zijn eerste ervaring buiten Europa direct verslaafd. Surfen op Sumbawa, Indonesië was voor hem een eye opener.

Sjoerd: “De hartelijkheid van de mensen, de vreemde maar heerlijke geuren, de bijzondere cultuur en het lonkende avontuur werkten verslavend. Hier wilde ik meer van proeven. De wereld ontdekken.

Direct daarna besloot ik ontslag te nemen en een half jaar te gaan reizen. Samen met Ties reisden we een half jaar door Azië en Nieuw-Zeeland.

Omdat het delen van ons reisgeluk en onze passie voor reizen goed ontvangen werd, groeide Reis-Expert al snel van hobby uit naar
een fulltime baan. Dagelijks delen wij nu onze passie voor reizen met duizend en reizigers die de wereld willen ontdekken.”

Ties – oprichter van Reis-Expert

Ties is geboren in het Westland, groot geworden in Azië. Vreemde plekken ontdekken zat er altijd al in. Als klein jongetje was hij altijd op zoek naar avontuur.

Ties: “Kleine avonturen werden groter en de échte passie voor reizen begon in 2009 bij onze eerste reis naar Azië. Sjoerd was een jaar eerder naar Sumbawa geweest en zijn foto’s en verhalen opende een hele andere wereld. Een wereld die ik zelf wilde ontdekken.

Een jaar later vertrokken we samen voor een half jaar naar Azië en Nieuw-Zeeland. Er ging een compleet nieuwe wereld voor me open.

Elke dag was een avontuur. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen leren kennen, ander eten proeven, nieuwe vrienden maken
en vooral genieten. Door onze reisverhalen te delen met vrienden en familie namen we mensen een beetje mee op reis. Op onze reis.

Reis-Expert was geboren. Niet alleen het reizen, maar ook zeker het delen van reiservaringen, tips en avonturen werkt verslavend.”

    Meer lezen over Over ons?

Scroll naar boven