Puerto Rico

Puerto Rico is een archipel in het Caribisch gebied. Het bestaat uit het hoofdeiland Puerto Rico met een aantal omliggende eilanden. Ondanks dat het een prachtig eiland is zijn er maar weinig mensen die er naar toe reizen. Het eiland heeft veel te bieden zoals uitgestrekte jungles in het noorden en prachtige witte stranden rondom het eiland.

Waarom naar Puerto Rico?

Een voordeel van het land is dat het niet heel groot is. Hierdoor kun je in een relatief korte tijd veel zien van het eiland. De rijke cultuur en geschiedenis van het eiland zijn overal goed terug te vinden in de intrigerende steden.

Dit samen met de tropische temperaturen en prachtige landschappen is Puerto Rico een fantastische bestemming. Aan diversiteit is ook geen gebrek op het eiland of je nu op zoek bent naar tropische regenwouden of hagelwitte stranden. Dit paradijs heeft het allemaal!
Wat is er te zien

Eigenlijk heeft het land alles te bieden waar een reiziger naar op zoek kan zijn! Je kunt heerlijk tot rust komen op een van de Caribische stranden onder het genot van de lokale rum. Of wil je liever door een van de authentieke steden slenteren en genieten van de heerlijke keuken?

Het is zelfs mogelijk om te ziplinen door de tropische regenwouden van Puerto Rico! Of wil je liever één van de vele grotten van het eiland verkennen? Of hike door het El Yunque National Park om de lokale flora en fauna te leren kennen. Je kunt ook in een van de drie baaien duiken tussen het lichtgevend plankton.

Kortom het eiland heeft eigenlijk alles te bieden waar een reiziger naar op zoek kan zijn! Van een rijke cultuur, tot overheerlijk eten, terwijl je omringt, ben door prachtige natuur, dit is Puerto Rico!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven