Namibië

Namibië is een van de meest toegankelijke en veilige landen in het zuiden van Afrika. Er is ontzettend veel te beleven en te zien in dit ongerepte uitgestrekte land. Wil jij weten wat de mooiste highlights zijn van Namibië en wanneer je deze het beste kan bezoeken? Lees dan deze pagina met tips en info voor Namibië.

Of je nu op zoek bent naar een mooie safari of een quad-tour door een zandwoestijn wilt boeken, het is allemaal mogelijk in Namibië. Het land heeft een grote diversiteit aan landschappen en inheemse culturen te bieden.

Dit in combinatie met de uiterst vriendelijke bevolking maken het land tot een van de beste landen in Afrika om te bezoeken.

Waarom Namibië?

Namibië heeft voor elke reiziger wat te bieden. Het land is zo divers dat iedereen er een prachtige tijd kan beleven. Het land is ruim 20 keer zo groot als Nederland en heeft maar 2,5 miljoen inwoners. Je kunt je dus voorstellen dat je uren lang rond kan rijden zonder ook maar iemand tegen te komen.

Dit is nu precies wat Namibië zijn charme geeft. Het land heeft veel prachtige bezienswaardigheden, maar omdat het zo uitgestrekt is lopen er geen hordes toeristen. Ook de infrastructuur van het land is goed waardoor je makkelijk zelf kunt rijden in Namibië.

Het land is dus nog vrij ongerept waardoor je het echte Afrika gevoel krijgt wanneer je door het land heen reist!

Wat is er te zien in het land?

De meeste toeristen zullen naar het land komen voor de prachtige natuur. Het land kent zeer diverse uitgestrekte landschappen waar je prachtig door heen kunt rijden. In het noorden kun je het indrukwekkende Etosha National Park bezoeken voor al je safari wensen.

Of wil je liever de een na grootste canyon ter wereld zien met je eigen ogen? Dit kan in Fish River Canyon!

Er is zoveel te beleven en te zien dat het zelfs lastig kan worden om alle hoogtepunten in een reis te bezoeken. Want ook op cultureel vlak heeft het land genoeg te bieden. Bekijk de oude rotstekeningen van de bosjes mannen of loop door een verlaten diamanten stad, het is allemaal mogelijk in dit land!

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen in het uitgestrekte Namibië. Het is een van de landen die je gewoon gezien moet hebben in Afrika!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven