Tanzania

Tanzania is een land dat steeds populairder begint te worden. Dat is niet zo heel gek, want het is een fascinerend land. Met de hoogste berg in Afrika (Kilimanjaro), de indrukwekkende natuur, de mooie safari’s die je kunt maken en de vriendelijke mensen wordt je reis door Tanzania een onvergetelijke ervaring.

Dit is een geweldige bestemming en bijna iedereen die hier is geweest zegt hetzelfde; ‘niet verwacht dat het zo mooi zou zijn!’. Het is het land van de safari’s. Meer nog dan Zuid-Afrika. Tanzania is het land om een auto te huren en alle nationale parken door te rijden! In één woord geweldig!

Waarom naar Tanzania

Het kan best lastig zijn om je volgende bestemming te kiezen. Als wij zo vrij mogen zijn willen we graag Tanzania aan je voorstellen. Hier kun je wildlife spotten op safari’s, relaxen op ongerepte stranden, vriendelijke mensen ontmoeten, de Serengeti bezoeken, Mt Kilimanjaro beklimmen of de oversteek maken naar Zanzibar. Kortom; een land met eindeloze mogelijkheden.
Wat is er te zien

Een hoop! Het is een land met eindeloze mogelijkheden. Iedereen die naar Afrika reist wil het liefst op safari en wilde dieren spotten. Daarvoor kun je het beste naar Tanzania gaan. Daarnaast vind je hier natuurlijk de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika.

Dit is hét land voor safari’s

De natuur is overweldigend, de nationale parken allemaal bijzonder, de mensen ontzettend vriendelijk en verder kun je hier koffieplantages bezoeken. Iets dat je misschien eerder in Midden-Amerika verwacht.2 gedachten over “Tanzania”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven