Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Tanzania

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 2

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Tanzania is een land dat steeds populairder begint te worden. Dat is niet zo heel gek, want het is een fascinerend land. Met de hoogste berg in Afrika (Kilimanjaro), de indrukwekkende natuur, de mooie safari’s die je kunt maken en de vriendelijke mensen wordt je reis door Tanzania een onvergetelijke ervaring.

Dit is een geweldige bestemming en bijna iedereen die hier is geweest zegt hetzelfde; ‘niet verwacht dat het zo mooi zou zijn!’. Het is het land van de safari’s. Meer nog dan Zuid-Afrika. Tanzania is het land om een auto te huren en alle nationale parken door te rijden! In één woord geweldig!

Waarom naar Tanzania

Het kan best lastig zijn om je volgende bestemming te kiezen. Als wij zo vrij mogen zijn willen we graag Tanzania aan je voorstellen. Hier kun je wildlife spotten op safari’s, relaxen op ongerepte stranden, vriendelijke mensen ontmoeten, de Serengeti bezoeken, Mt Kilimanjaro beklimmen of de oversteek maken naar Zanzibar. Kortom; een land met eindeloze mogelijkheden.
Wat is er te zien

Een hoop! Het is een land met eindeloze mogelijkheden. Iedereen die naar Afrika reist wil het liefst op safari en wilde dieren spotten. Daarvoor kun je het beste naar Tanzania gaan. Daarnaast vind je hier natuurlijk de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika.

Dit is hét land voor safari’s

De natuur is overweldigend, de nationale parken allemaal bijzonder, de mensen ontzettend vriendelijk en verder kun je hier koffieplantages bezoeken. Iets dat je misschien eerder in Midden-Amerika verwacht.Meer lezen over Tanzania?

2 comments

  1. carola

    perfecte website met informatie. super bedankt. Ik kan weer verder puzzelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU