Hoofdmenu

REIS-EXPERT

#Reisgeluk

Reis-Expert is dé plek waar je reisgeluk begint.

Onze passie voor reizen en de ambitie om het reisgeluk te delen zijn de kern van onze identiteit. Het is de basis voor alles wat we doen en maken. En bij Reis-Expert doen we er alles aan om iedereen zijn eigen reisgeluk te laten ontdekken.

Wat is er mooier dan je reisgeluk delen?

Wij zouden het echt super tof vinden als jij ook jouw reisgeluk met ons wil delen. De tofste verhalen willen we bundelen in een pocketbook.

Het werkt eenvoudig. Maak een account aan (als je die nog niet hebt) en vertel ons wat reisgeluk voor jouw betekent!

De meest inspirerende reisverhalen..

Reisgeluk magazine

Dit is reisgeluk volgens onze bezoekersRG

Van het strand af en even omkijken

Een strandhuisje aan zee. Je kinderen en kleinkinderen laten meedelen in dit grote geluk. Zij komen en jij gaat weg. Op de vlonder kijk je nog even om en je ziet hen staan aan de branding. Dat is reisgeluk.

Anonieme reiziger

Munnar Tour Packages For 2 Days - Munnar 2 Nights 3 Days

Get Munnar Tour Packages from Make Our Moments at an affordable rate.Best Munnar Holiday Tour Packages and Munnar day tour packages.
We can provide you the best Munnar Tour Packages, , Honeymoon Packages in Munnar, Resorts / Hotels in Munnar, Homestays in Munnar.Unravelling the great pleasures of travelling across Kerala and India _ without any hassle, without any worry. Definite reservations at fine inexpensive hotels, resorts, houseboats, homestays and farm houses.Domestic and international tour packages.Explore it!

Sonu

Cultuur en leefgewoontes

Het grootste geluk en plezier die ik uit men reizen haal is enerzijds om andere culturen te leren kennen en al zijn hoogstaande geheimen die het land te bieden heeft en anderzijds om mensen persoonlijk beter te leren kennen. Wat ze zoal doen in hun dagelijks leven, welke traditionele gewoontes zijn er, aan tafel gaan bij een gezin of een familie feest bijwonen. Mocht er een job bestaan waarbij je 24u/24u, 7/7 kunt rondreizen en ontdekken, ik zou het meteen voor een aantal jaar doen!!

Anonieme reiziger

Back to the Future

in de 80 jaren een paar maanden gewerkt in Japan 9Yokohama) en een verpletterende indruk gekregen. Wil dit graag met mijn partner herbeleven als toerist.

Bart

De grootste boom van de wereld!

In 2010 maakten wij een roadtrip door West Amerika, waar wij in het Sequoia National Park de grootste boom ter wereld hebben gezien. De General Sherman!!

Robbert

Moet nog komen

Gaat er aan komen

B

veel

veel

Frans Chris

De Etna beklimmen

Vorig jaar zomer (2022) zijn mijn vriend en ik vertrokken voor een reis naar Malta en Sicilië. We hebben onze backpackt ingepakt en hadden de reis deels gepland (zoals eerste accommodaties en al wat bezienswaardigheden. We hadden bedacht om op Sicilië de Etna te gaan beklimmen, maar konden kort van tevoren helaas niet meer een tocht naar de top boeken. Uiteindelijk maar goed ook, want het begon te stormen bovenop de berg. We werden met busjes van de vulkaan afgehaald, omdat het te gevaarlijk was op de vulkaan te blijven. Wat een gave wandeling en ontzettend mooie ervaring.

Anonieme reiziger

Vrijheid in respect

Je kent het vast wel zo'n moment van dankbaarheid bij het zien en voelen van 'delen' in zijn meest pure vorm. Een Thai in Bangkok, een bedelaar, gaf mij geld voor de bus omdat ik een paar centen miste. Hij lachte er erg vriendelijk bij en zwaaide naar mij in de bus........whraa smelt smelt

Anonieme reiziger

-

-

Anonieme reiziger

USA

2 jaar rond gereisd daar

Anonieme reiziger

Wanderlust

Palawan zwemmen tussen 1000 vissen

Anonieme reiziger

De wereld ontdekken, nu met mijn gezin.

Intens gelukkig, zijn om de mooie wereld te mogen ontdekken.

Hedwich

Thailand

staat in de planning

Rene

Costa rica

Het meeste geluksgevoel wat ik ooit had is dat ik in de jungle was met mijn nieuwe vriendin en veel dieren om mij heen had, dat is toch wel het mooiste wat er is voor mij.

Anonieme reiziger

Travel makes one modest;you see what a tiny place you occupy

Iedere keer dat ik mag en kan reizen en een ander stukje van de wereld kan zien wat buiten mijn eigen omgeving ligt....

Johanna

met een geamputeerd been walvishaai zien

Ik heb al jaren geleden een amputatie van mijn linkerbeen ondergaan maar reis desondanks vele malen naar zonnige bestemmingen (resorts)
Ik heb aan mijn prothese een vin waarmee ik op een laag tempo en met zwemvest kan snorkelen .
Mijn droom is om met walvishaaien te zwemnen
Kunnen jullie iets regelen vanaf oktober? Ik denk aan een combinatie van een all inclusive resort en het snorkelen met de walvishaai
De komende 3 weken zit ik in Tunesie dus telefonisch contact is moeilijk maar email lees ik daar wel. Ik ben een vent van 75 dus niet te lang wachten met een leuk aanbod;!

Anonieme reiziger

La Vie en Rose

Thailand, getrouwd in een tempel
Thuis in Hoogstraten

Anonieme reiziger

Dankbaarheid en geluk voor een goede gezondheid

Een parelwit strand met glashelder water badend in de zon en een vriendelijke lach van mensen om je heen.

Anonieme reiziger

Met baby naar Bali

Een topvlucht met een 3 maanden oude baby, manlief bekijken tijdens het surfen in Changgu met een kokosnoot in mijn hand en baby naast mij.

Anonieme reiziger

vrouw

hallo hie r marius met reis vreemde mee maar ja of die er zijn

dame of vrouwen die mee wilen

alles helpen op vakantie s ik reis e heel graag

someige dingen hulp bij nodig tijden het reiuzen

grtz

marius

Anonieme reiziger

Avontuur

Ultieme geluk is in een duikpak de wereld zien onder water in tropische gebieden. Tegelijkertijd kan ik enorm genieten van een wereldstad met veel mensen en mooie oude en nieuwe gebouwen.

Anonieme reiziger

De ultieme vrijheid van reizen!

Het is voor mij begonnen bij de grote reis van Sjoerd en Ties! Toen ik al deze verhalen hoorde over de wereld verkennen dacht ik nog maar één ding; dit wil ik ook!
Na mijn HBO studie was het dan ook tijd om de wereld te gaan verkennen. Samen met Ties vertrok ik voor mijn eerste grote reis naar Azië. En er zouden hierna nog velen reizen volgen!
Hier maakte ik voor het eerst de ultieme vrijheid van reizen mee. Het gaan en staan waar je zelf wil. Als je dan ook nog andere mensen kan inspireren met je reizen dan is dat voor mij het ultieme reisgeluk!

Raoul

Voorbereiding

We besluiten om naar costa rica te gaan

Anonieme reiziger

Voor mij is Reisgeluk

Samen roadtrippen door Nieuw-Zeeland. Wakker worden in een klein campertje, het liefst ergens aan een rustig stuk strand waar net de zon opkomt. Om daarna samen bij zonsopgang van een lekker ontbijtje te genieten.

Reisgeluk was voor mij ook met de brommer door Vietnam reizen. Incl. het moment dat we in Vietnam pech hadden met de brommer. Midden in de rijstvelden stonden we ineens stil. Balen. Maar binnen no time stonden er een hele hoop locals om ons heen om de ketting van de brommer te maken. Met een half uurtje waren we weer onderweg...

Sjoerd

Japan

Sonja

Vriedin

De vrouw van mijn dromen

Anonieme reiziger

Reisgeluk is nieuwe plekken ontdekken

Reisgeluk betekent voor mij dat elke dag een nieuw avontuur is. Het onbekende ontdekken.

Wakker worden met de zon op m'n gezicht, met een brommer door rijstvelden cruisen, eeuwenoude Maya-ruïnes bezoeken, nieuwe gerechten proberen, vrienden maken, de zon onder zien gaan. Het stelt me in staat de wonderen van de wereld te ontdekken waar ik als kleine jongen al van droomde.

En door mijn Reisgeluk te delen neem ik iedereen een beetje mee op reis!

Ties

nog te bepalen

nog te bepalen

Anonieme reiziger

Scuba Diving Packages in Andaman offered by Try Trabby

Try Trabby travel agency's online cab booking service in Andaman! With just a few clicks, you can book a cab that suits your budget and travel needs. Whether you're planning a solo trip or a group vacation, Trabby offers a wide range of vehicles to choose from, including sedans, SUVs, and luxury cars. Plus, their easy-to-use online booking platform ensures that you can reserve your ride in minutes, without having to worry about any last-minute hiccups. So why wait? Book your cab online with Try Trabby.
https://trytrabby.com/booking/sightseeing

Try

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU