Hoofdmenu

REIS-EXPERT

#Reisgeluk

Reis-Expert is dé plek waar je reisgeluk begint.

Onze passie voor reizen en de ambitie om het reisgeluk te delen zijn de kern van onze identiteit. Het is de basis voor alles wat we doen en maken. En bij Reis-Expert doen we er alles aan om iedereen zijn eigen reisgeluk te laten ontdekken.

Wat is er mooier dan je reisgeluk delen?

Wij zouden het echt super tof vinden als jij ook jouw reisgeluk met ons wil delen. De tofste verhalen willen we bundelen in een pocketbook.

Het werkt eenvoudig. Maak een account aan (als je die nog niet hebt) en vertel ons wat reisgeluk voor jouw betekent!

De meest inspirerende reisverhalen..

Reisgeluk magazine

Dit is reisgeluk volgens onze bezoekersRG

Munnar Tour Packages For 2 Days - Munnar 2 Nights 3 Days

Get Munnar Tour Packages from Make Our Moments at an affordable rate.Best Munnar Holiday Tour Packages and Munnar day tour packages.
We can provide you the best Munnar Tour Packages, , Honeymoon Packages in Munnar, Resorts / Hotels in Munnar, Homestays in Munnar.Unravelling the great pleasures of travelling across Kerala and India _ without any hassle, without any worry. Definite reservations at fine inexpensive hotels, resorts, houseboats, homestays and farm houses.Domestic and international tour packages.Explore it!

Sonu

Cultuur en leefgewoontes

Het grootste geluk en plezier die ik uit men reizen haal is enerzijds om andere culturen te leren kennen en al zijn hoogstaande geheimen die het land te bieden heeft en anderzijds om mensen persoonlijk beter te leren kennen. Wat ze zoal doen in hun dagelijks leven, welke traditionele gewoontes zijn er, aan tafel gaan bij een gezin of een familie feest bijwonen. Mocht er een job bestaan waarbij je 24u/24u, 7/7 kunt rondreizen en ontdekken, ik zou het meteen voor een aantal jaar doen!!

Anonieme reiziger

Back to the Future

in de 80 jaren een paar maanden gewerkt in Japan 9Yokohama) en een verpletterende indruk gekregen. Wil dit graag met mijn partner herbeleven als toerist.

Bart

De grootste boom van de wereld!

In 2010 maakten wij een roadtrip door West Amerika, waar wij in het Sequoia National Park de grootste boom ter wereld hebben gezien. De General Sherman!!

Robbert

Moet nog komen

Gaat er aan komen

B

Vrijheid in respect

Je kent het vast wel zo'n moment van dankbaarheid bij het zien en voelen van 'delen' in zijn meest pure vorm. Een Thai in Bangkok, een bedelaar, gaf mij geld voor de bus omdat ik een paar centen miste. Hij lachte er erg vriendelijk bij en zwaaide naar mij in de bus........whraa smelt smelt

Anonieme reiziger

-

-

Anonieme reiziger

USA

2 jaar rond gereisd daar

Anonieme reiziger

Wanderlust

Palawan zwemmen tussen 1000 vissen

Anonieme reiziger

Nieuwe ervaringen die je leven verrijken

In Cuba bij mensen thuis logeren en een volledige maaltijd die met ziel & zaligheid werd bereid. Gezamenlijk een glas rum om de mooie avond af te sluiten.

Guido

Thailand

staat in de planning

Rene

Met baby naar Bali

Een topvlucht met een 3 maanden oude baby, manlief bekijken tijdens het surfen in Changgu met een kokosnoot in mijn hand en baby naast mij.

Anonieme reiziger

Mount Kilimanjaro Hike- Choose The Best Routes To Climb

“Every Mountain Top Is Within Reach If You Just Keep Climbing.”

Mount Kilimanjaro Hike isn’t that tough a trek if you know exactly which route to choose! At a height of 5895 meters above the surrounding landscape, Mt. Kilimanjaro is the highest freestanding mountain in the world and is one of the famed Seven Summits which you must add in your hiking bucket list.

Keeping your convenience in mind we've put together the list of the Kilimanjaro routes which you can choose on your hike.

Anonieme reiziger

Avontuur

Ultieme geluk is in een duikpak de wereld zien onder water in tropische gebieden. Tegelijkertijd kan ik enorm genieten van een wereldstad met veel mensen en mooie oude en nieuwe gebouwen.

Anonieme reiziger

De ultieme vrijheid van reizen!

Het is voor mij begonnen bij de grote reis van Sjoerd en Ties! Toen ik al deze verhalen hoorde over de wereld verkennen dacht ik nog maar één ding; dit wil ik ook!
Na mijn HBO studie was het dan ook tijd om de wereld te gaan verkennen. Samen met Ties vertrok ik voor mijn eerste grote reis naar Azië. En er zouden hierna nog velen reizen volgen!
Hier maakte ik voor het eerst de ultieme vrijheid van reizen mee. Het gaan en staan waar je zelf wil. Als je dan ook nog andere mensen kan inspireren met je reizen dan is dat voor mij het ultieme reisgeluk!

Raoul

Zuid frika

heerlijk reizen door het mooie zuid afrika

Anonieme reiziger

Voor mij is Reisgeluk

Samen roadtrippen door Nieuw-Zeeland. Wakker worden in een klein campertje, het liefst ergens aan een rustig stuk strand waar net de zon opkomt. Om daarna samen bij zonsopgang van een lekker ontbijtje te genieten.

Reisgeluk was voor mij ook met de brommer door Vietnam reizen. Incl. het moment dat we in Vietnam pech hadden met de brommer. Midden in de rijstvelden stonden we ineens stil. Balen. Maar binnen no time stonden er een hele hoop locals om ons heen om de ketting van de brommer te maken. Met een half uurtje waren we weer onderweg...

Sjoerd

Vriedin

De vrouw van mijn dromen

Anonieme reiziger

Reisgeluk is nieuwe plekken ontdekken

Reisgeluk betekent voor mij dat elke dag een nieuw avontuur is. Het onbekende ontdekken.

Wakker worden met de zon op m'n gezicht, met een brommer door rijstvelden cruisen, eeuwenoude Maya-ruïnes bezoeken, nieuwe gerechten proberen, vrienden maken, de zon onder zien gaan. Het stelt me in staat de wonderen van de wereld te ontdekken waar ik als kleine jongen al van droomde.

En door mijn Reisgeluk te delen neem ik iedereen een beetje mee op reis!

Ties

Rondreizen door USA en Centraal Amerika

Mijn reisgeluk moment is altijd wel aanwezig (als ik op reis ben) maar de rondreis door USA Mexico en Centraal Amerika was de ultieme topper. In 6 weken zoveel zien is zo ongeveer het ultieme reisgeluk moment. De trip had voor mij wel 6 maanden kunnen duren, maar dat is mijn volgende wens.....
Guatemala en Belize met het eiland San Pedro was het absolute hoogtepunt, en daar zou ik ook graag zo snel als mogelijk weer terugkeren om de rondreis compleet te maken. Dan verder naar Costa Rica en Honduras! Wellicht komt er nog een periode dat we deze reis kunnen maken.....

Tom

nog te bepalen

nog te bepalen

Anonieme reiziger

Zwerfmasters

China, Zhiangjiajei mountains (Avatar film), in januari met aangevroren bomen, zonnetje en weinig bezoekers vanwege gevaar voor afbrekende takken. Gelijk aanzoek gedaan en ons ter plekke zelf in de/het echt verbonden.

Anonieme reiziger

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU