Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Zuid-Afrika

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Van alle landen in Afrika is Zuid-Afrika misschien wel de bekendste en meest bezochte. Niet gek want het is een ongelooflijk mooi en divers land. Er is ontzettend veel te zien waarbij de natuur en het wildlife natuurlijk de grootste trekpleisters zijn. Wil jij naar Zuid-Afrika? Check dan deze pagina vol met alle tips en info.

TIP ♥ – op zoek naar goedkope vliegtickets?! ➜ boek ze hier!

Of je nu het leuke Kaapstad, de bijzondere Tafelberg, prachtige Garden Route of de uitgestrekte Karoo woestijn bezoekt, het zal je nooit teleurstellen. Dit in combinatie met de intrigerende geschiedenis van het land, de vriendelijke mensen en de bijzondere dieren die hier leven maken Zuid-Afrika een van de mooiste landen ter wereld.

Waarom naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt van alles wat. Het land is zo groot – net zo groot als Spanje en Frankrijk samen – dat er ontzettend veel dingen te doen en te zien zijn. Daarnaast is het reizen in Zuid-Afrika erg makkelijk, waardoor het een prima land is voor Africa newbees.

Door de uitstekende infrastructuur in Zuid-Afrika, vergelijkbaar met landen als Australië of de Verenigde Staten, de goede vlieg- en busverbindingen en de vele goede accommodatie maken Zuid-Afrika een perfect toeristisch land.

Daarmee bedoelen we niet dat Zuid-Afrika toeristisch is. In tegendeel zelfs. Zeker als je het vergelijkt met landen in Azië of Zuid-Amerika is het hier nog vrij ongerept, hoewel daar natuurlijk ook rap verandering in komt.
Wat is er te zien

Waarschijnlijk te veel om in een reis te zien. Je hebt het indrukwekkende Krugerpark of de bekende Tafelberg, maar er is natuurlijk veel meer te zien en te doen. Zwemmen met witte haaien, hiken in de prachtige natuur, kitesurfen onder de beste omstandigheden, nationale parken bezoeken of gewoon relaxen aan een van de vele hagelwitte zandstranden… het kan allemaal in Zuid-Afrika.

Je hoeft je hier geen dag te vervelen. Ze zeggen niet voor niets; ‘South AfricaInspiring new ways’. Daar is geen woord aan gelegen. Het is een inspirerend land dat iedereen een keer zou moeten bezoeken!
Meer lezen over Zuid-Afrika?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU