Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Oceanië

WAAR WIL JE HEEN?

NIEUW-ZEELAND

AUSTRALIË

FIJI

SAMOA

FRANS-POLYNESIË

VANUATU

Bestemming vd week

The Great Ocean Road is niet zomaar een weg in Australië. Het is een 240 kilometer lange weg die langs de zuidwestkust van het land loopt en je op vele prachtige uitzichten en bijzondere bezienswaardigheden trakteert.

MOOIE BESTEMMINGEN

Mamanuca eilanden

Wij weten het zeker; het woord ‘tropisch paradijs’ is hier uitgevonden. Het is een cliché, maar wel de waarheid. Alles wat je van een tropisch eiland verwacht vind je hier. Met ongekend blauw zeewater en hagelwitte zandstranden met wuivende palmbomen is het alsof je zo in een reisbrochure stapt.

Great Barrier Reef

Ga je naar Australië, dan is het een must om een bezoek te brengen aan Great Barrier Reef. Great Barrier Reef wordt ook wel een van de wereldwonderen of ‘het grootste levende organisme’ ter wereld genoemd. Je kunt er prachtig duiken, maar je kunt ook van een afstand genieten van het prachtige beeld van dit bijzondere natuurverschijnsel. 

Lake Taupo

Lake Taupo is zonder twijfel een van de mooiste meren in Nieuw-Zeeland. Met 616 vierkante kilometer gis het tevens het grootste meer van het land. Het bijzondere is dat Lake Taupo een ondergelopen krater is waardoor het water extreem helder is. Lake Taupo staat bekend om de schitterende uitzichten met Mount Tongariro, Mount Ngauruhoe en de met sneeuw bedekte Mount Ruapehu op de achtergrond.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.