Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Oeganda

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0
 • Bus, boot en treintickets
  ➜ Alle routes Zuid-Afrika
  ➜ Alle routes Marokko
  ➜ Alle routes Tanzania
  ➜ Alle routes Egypte

  Bekijk en boek alle bus, boot en treintickets op Bookaway.com

  Bookaway
 • Populaire bestemmingen
  Kaapstad Kaapstad
  Marrakech Marrakech
  Serengeti Serengeti
 • Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

  Oeganda is een van de meest unieke landen in Afrika. Het wordt minder bezocht dan andere landen en dat is best gek, want eigenlijk vind je hier al het goede van Afrika in één. Het is een van de meest diverse landen in Afrika. Er is hier echt ontzettend veel te zien en te doen.

  TIP ♥ – je vliegt al voor €373 naar Oeganda!

  Qua landschap behoort Oeganda misschien wel tot de 3 mooiste landen in Afrika. Het is een authentiek land dat nog niet is aangetast door het toerisme. Dit is hét land om berggorilla’s te spotten, maar ook uitgestrekte landschappen, de groenste bergen, het grootste meer van Afrika, vulkanen, kraters, nationale parken en super vriendelijke mensen.

  Waarom naar Oeganda

  Sir Winston Churchill noemde Oeganda de ‘Pearl of Africa‘ genoemd. Wij vinden dat altijd moeilijk oordelen omdat iedereen andere ervaringen in een land heeft, maar we begrijpen wel waar het vandaag komt. Het is een prachtig land en veel minder toeristisch dan bijvoorbeeld Tanzania of Zuid-Afrika. Om er even twee te noemen.
  Wat is er te zien

  Hierboven noemde we al even wat er zoal te zien is in Oeganda. Als je het ons vraagt, is dit een van de mooiste landen in Afrika. In ieder geval een van de meest diverse. Waar je ook van houdt, de kans is groot dat je het hier vindt.

  Het is een van de betere landen om wildlife te spotten. Berggorilla’s, maar ook andere aap soorten, olifanten, vogels, krokodillen, leeuwen, giraffen etc. Het landschap herbergt de groenste bergen, het grootste meer van Afrika, vulkanen, kraters, nationale parken en wilde rivieren. Naast natuurliefhebbers is het ook erg populair onder actieve reizigers. Hiken, fietsen, raften, kajakken, bungeejumping.. het kan hier allemaal!  NieuwsbriefN

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

  Onze ReisO

  Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

  Lees verder

  BOEK NU

  We need you!

  Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

  Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

  KOOP EEN PRODUCT!

  of

  DONEER!
  Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!