Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Dominicaanse Republiek

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 4 januari, 2023

De Dominicaanse Republiek is een van mooiste en meest veelzijdige landen in de Caribbean. De Dominicaanse Republiek, ook wel DR, biedt veel meer dan alleen prachtige zandstranden. Zo vind je met hier ook een mooi berglandschap, gigantische bossen en koloniale architectuur in een van de oude steden.

TIP ♥ – een retourtje DR voor €531 – bekijk tickets

Wat veel mensen niet weten is dat de Dominicaanse Republiek de meest bezochte toeristische bestemming in het Caribisch gebied is. Dat is ook niet zo heel gek, want naast de oogstrelende zandstranden (ze zijn echt mooi) en de indrukwekkende natuur zijn tickets naar DR vaak redelijk betaalbaar en met een beetje geluk zit je er binnen 12 uur vanaf Amsterdam.

Waarom je naar de Dominicaanse Republiek ‘moet’

Omdat het een van de mooiste bestemmingen in Midden-Amerika is. Dat is echt zo! Het land heeft zo veel meer te bieden dan iedereen denkt. De Dominicaanse Republiek is echt een verborgen paradijs. Als de hemel op aarde zou bestaan zou de DR aardig in de buurt komen.

Groene valleien, tropische regenwouden, mangrovemoerassen, uitgestrekte woestijngebieden, hagelwitte stranden, gigantische watervallen en ontelbaar veel bijzondere dieren. De mogelijkheden zijn eindeloos in de DR. Als wij je een volgende vakantiebestemming zouden mogen aanrader, zou de Dominicaanse Republiek zeker in de Top 3 staan. Betaalbaar, niet al te groot, schitterende natuur en indrukwekkende cultuur. Wat wil je nog meer?

Highlights Dominicaanse Rep.

Vliegtickets Dominicaanse Rep.

Beste reistijd Dominicaanse Rep.

Wat is er te zien

Ontzettend veel. Reizen in de Dominicaanse Republiek is een adembenemend avontuur. Wat voor type reiziger je ook bent, je kunt hier helemaal los gaan. Je kan 150 meter hoge watervallen bezoeken, mountainbike door groene valleien, surfen op de beste golven, de grootste bergtoppen beklimmen of uiteraard lekker aan het strand hangen.

En wist je dat de stad La Isabela de plek was voor de eerste kolonie van Christoffel Columbus en dat Santo Domingo de eerste stad van Spanje’s New World was? En dan hebben we het nog niet gehad over het bijzondere Sosua of een van de mooiste stranden van de Caribbean; Playa Rincon.

Budget Dominicaanse Rep.

Backpacken Dominicaanse Rep.

Visum Dominicaanse Rep.

Meer lezen over Dominicaanse Republiek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Sinds Corona is er wereldwijd een veel veranderd. Ondanks dat we ons uiterste best doen, is onze informatie niet overal up-to-date.

Zie jij een foutje, of heb je recente informatie voor ons? Dan zouden we het supertof vinden als je ons een berichtje stuurt.

Dan zorgen wij dat het z.s.m. online komt.

CONTACT!