Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Reisgidsen Azië

Door: Sjoerd lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Één van de mooiste manieren om te reizen is door op de bonnefooi te vertrekken en ter plekke bepalen waar je slaapt of wat je wil zien. Het grootste risico daar van is echter wel dat je mooie dingen kan missen. Wij raden daarom iedereen die op reis gaat naar Azië een goede reisgids Azië aan.

Je moet een reisgids niet gebruiken als route maar het kan een leidraad zijn voor jouw reis door een bepaald land of zelfs grote delen van Azië! De reisgidsen staan vaak boordevol inspiratie, mooie foto’s en verhalen. Daarbij kan je er altijd wel een leuke kroeg of een goed hotel uit halen. Het is een kleine investering maar kan net dat beetje informatie / houvast bieden die je zoekt.

Reisgidsen Azië

Iedereen heeft tijdens zijn of haar reis behoefte aan andere dingen dus wat maakt nu de ideale reisgids? De ideale reisgidsen bestaan sinds kort. Wij zijn lang op zoek geweest naar de ideale reisgids voor Azië maar konden hem niet vinden.

Wat doe je dan? Dan maak je hem gewoon zelf. Digitaal. Onze Azië Expert Reisgidsen zijn sinds September 2015 te koop en staan boordevol super handige en uitgebreide routes, alles wat je moet weten voor je vertrekt en alles wat je nodig hebt onderweg. Perfect dus, als je het ons vraagt.

Reisgids Indonesië!

Routeboek Stapel
Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Indonesië? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Indonesië.
Vandaag van €19,95 voor €9,95

Reisgids Vietnam!

Routeboek Stapel

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Vietnam? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Vietnam.

Vandaag van €19,95 voor €9,95

Reisgids Thailand!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Thailand? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Thailand.

Vandaag van €19,95 vanaf €9,95

Reisgids Japan!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Japan? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Japan.

Vandaag van €19,95 voor €9,95

Reisgids Sri Lanka!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Sri Lanka? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Sri Lanka.

Vandaag van €19,95 vanaf €9,95

Reisgids Filipijnen!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar de Filipijnen? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, onze Reisgids voor de Filipijnen.

Vandaag van €19,95  voor €9,95

Reisgids Maleisië!

Reisgids Maleisie

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar de Maleisië? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, onze Reisgids voor de Maleisië.

Vandaag van €19,95  voor €9,95

Azië-Expert Routeboek!

Routeboek Stapel

Zoek jij een de ideale route die je wat meer houvast biedt tijdens je reis door Azië? Zoek niet verder! In ons Azië-Expert Routeboek staan meer dan 25 meer zorg samengestelde routes. 

Vandaag van €27,95 vanaf €19,95

Stapels Reisgidsen

Uiteraard hebben ook wij stapels reisgidsen op kantoor liggen. In onze zoektocht naar de juiste reisgids voor Azië hebben we er heel wat aangeschaft. Het nadeel van deze reisgidsen is dat ze niet up to date blijven. Zodra je een reisgids gekocht hebt is hij een paar maanden later alweer verouderd en kan je weer een nieuwe kopen. Een beetje zonde van het geld. Daarom is onze reisgids ook digitaal. Zo kunnen we hem altijd en overal updaten! En zo zijn onze klanten dus altijd up to date als ze weg gaan.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

KOOP EEN PRODUCT!

of

DONEER!
Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!