Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Reisgidsen Azië

Door: Sjoerd lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Één van de mooiste manieren om te reizen is door op de bonnefooi te vertrekken en ter plekke bepalen waar je slaapt of wat je wil zien. Het grootste risico daar van is echter wel dat je mooie dingen kan missen. Wij raden daarom iedereen die op reis gaat naar Azië een goede reisgids Azië aan.

Je moet een reisgids niet gebruiken als route maar het kan een leidraad zijn voor jouw reis door een bepaald land of zelfs grote delen van Azië! De reisgidsen staan vaak boordevol inspiratie, mooie foto’s en verhalen. Daarbij kan je er altijd wel een leuke kroeg of een goed hotel uit halen. Het is een kleine investering maar kan net dat beetje informatie / houvast bieden die je zoekt.

Reisgidsen Azië

Iedereen heeft tijdens zijn of haar reis behoefte aan andere dingen dus wat maakt nu de ideale reisgids? De ideale reisgidsen bestaan sinds kort. Wij zijn lang op zoek geweest naar de ideale reisgids voor Azië maar konden hem niet vinden.

Wat doe je dan? Dan maak je hem gewoon zelf. Digitaal. Onze Azië Expert Reisgidsen zijn sinds September 2015 te koop en staan boordevol super handige en uitgebreide routes, alles wat je moet weten voor je vertrekt en alles wat je nodig hebt onderweg. Perfect dus, als je het ons vraagt.

Reisgids Indonesië!

Routeboek Stapel
Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Indonesië? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Indonesië.
Vandaag van €19,95 voor €9,95

Reisgids Vietnam!

Routeboek Stapel

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Vietnam? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Vietnam.

Vandaag van €19,95 voor €9,95

Reisgids Thailand!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Thailand? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Thailand.

Vandaag van €19,95 vanaf €9,95

Reisgids Japan!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Japan? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Japan.

Vandaag van €19,95 voor €9,95

Reisgids Sri Lanka!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar Sri Lanka? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, de Reisgids voor Sri Lanka.

Vandaag van €19,95 vanaf €9,95

Reisgids Filipijnen!

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar de Filipijnen? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, onze Reisgids voor de Filipijnen.

Vandaag van €19,95  voor €9,95

Reisgids Maleisië!

Reisgids Maleisie

Zoek jij een digitale reisgids waarin alles staat wat je MOET weten voor je vertrekt naar de Maleisië? Zoek niet verder! Hij is er sinds kort, onze Reisgids voor de Maleisië.

Vandaag van €19,95  voor €9,95

Azië-Expert Routeboek!

Routeboek Stapel

Zoek jij een de ideale route die je wat meer houvast biedt tijdens je reis door Azië? Zoek niet verder! In ons Azië-Expert Routeboek staan meer dan 25 meer zorg samengestelde routes. 

Vandaag van €27,95 vanaf €19,95

Stapels Reisgidsen

Uiteraard hebben ook wij stapels reisgidsen op kantoor liggen. In onze zoektocht naar de juiste reisgids voor Azië hebben we er heel wat aangeschaft. Het nadeel van deze reisgidsen is dat ze niet up to date blijven. Zodra je een reisgids gekocht hebt is hij een paar maanden later alweer verouderd en kan je weer een nieuwe kopen. Een beetje zonde van het geld. Daarom is onze reisgids ook digitaal. Zo kunnen we hem altijd en overal updaten! En zo zijn onze klanten dus altijd up to date als ze weg gaan.

Meer lezen over Reisgidsen Azië?

0 comments

 1. Senne Vorsselmans

  Beste,

  Ik en mijn vriendin (25 jaar en 21 jaar) willen onze eerste reis naar een tropisch land boeken.
  We zouden het liefst in september gaan omdat dit voor ons werk het makkelijkst is. We zouden een reis van 15-20 dagen willen doen.

  Daarom zijn we geïnteresseerd in een van jullie boeken. Het routeboek Azië lijkt mij het meest voor de hand liggend aangezien we onze bestemming nog niet zeker weten. Ik zelf ben enkele jaren geleden met mijn ouders in Phuket, Thailand geweest. Maar Chiang Mai spreekt mij bijvoorbeeld ook nog wel aan.
  Een andere bestemming die ons zeer mooi lijkt zijn de Filipijnen. Cebu en Salagdoong blijken wel toppers te zijn.

  Wat is uw advies?
  September is het regenseizoen in Azië, maar toen ik in Cuba, Jamaica, Kenia, Thailand zat (allen tijdens zomervakantie) was dit ook het geval, en mij stoorde de regen eigelijk niet echt. Ik vond dit zelfs best charmant.

  Welk land raadt u ten eerste al aan? Budget is een factor, maar vooral natuur, cultuur en bezienswaardigheden zijn heel belangrijk. Tuurlijk enkele dagen lekker ontspannen op het strand, maar we willen ook met scooters door de natuur rijden, markjes bezoeken, mooie tempels bekijken, snorkelen en vlot- of boottochtjes, lekker eten, vriendelijke mensen, leuke barretjes, …

  Zo’n moeilijke keuze!

  Kan ik best een leuke bestemming zoeken en dat e-book kopen? Of is het Routeboek Azië even handig en uitgebreid? Voor die 10 of 20 euro wil ik al die stress graag vermijden 🙂

  Groetjes!

  1. Sjoerd Post author

   Hoi Senne,

   het is lastig om mensen zo via internet een goed advies te geven. We doen uiteraard ons best. persoonlijk denk ik dat de Filipijnen best pittig zijn als het je eerste reis in Azië is, zeker in het regenseizoen.
   Dan zou ik eerder Thailand aanraden. Het noorden maar ook Centraal is prachtig. Naast deze opties zou je ook aan Indonesië kunnen denken. Voldoet aan al jullie “eisen” en heeft wat beter weer in september.

   het verschil tussen onze landengidsen en routeboek is vooral de extra informatie. In de landengidsen staat heel veel reisinformatie over het specifieke land en ook de routes. In het routeboek staan alleen de routes. Als je maar 1 land gaat bezoeken zou ik daarom een landsengids adviseren.

   Reis groet,
   Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU