Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Contact

Heb je specifieke vragen?

Er komen dagelijks duizenden (toekomstig) reizigers op Reis-Expert en dat betekent dat we ook veel vragen krijgen. Sommige bijzonder zoals “Leven er muggen in Thailand?” of “Is paardrijden in Guatemala goed voor je rug?“. Sommige ook goed zoals “Hoe reis ik van Bangkok naar Koh Phangan?“.

We begrijpen dat je vragen hebt en waarderen de moeite die het kost om ons die vraag te stellen. We kunnen echter niet alle vragen beantwoorden. Als jij een specifieke reisvraag hebt, die niet op onze website beantwoord wordt, kun je bij ons GRATIS een account aanmaken. In je account kan je gebruikmaken van onze Travel Coaches!

Wij beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk.

Wil je weten wie wij zijn?

Reis-Expert.nl is een online reisplatform, maar er werken wel degelijk “echte” mensen. Sjoerd en Ties, twee broers, zijn de oprichters van Reis-Expert, maar ondertussen werken we met een leuk team van echte Reis Experts. Benieuwd? Hier lees je meer over ons.

Samenwerken met ons?

Heb je een goed idee, een toevoeging voor onze website, tips of opmerkingen, gastblogger worden of met ons samenwerken? Bekijk dan onze pagina over samenwerken.

Helpen?

Heb je een goed idee, een toevoeging voor onze website, tips of iets gelezen wat niet helemaal klopt? Bekijk dan onze pagina over inhoud.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU