Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Kenia

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0
 • Bus, boot en treintickets
  ➜ Alle routes Zuid-Afrika
  ➜ Alle routes Marokko
  ➜ Alle routes Tanzania
  ➜ Alle routes Egypte

  Bekijk en boek alle bus, boot en treintickets op Bookaway.com

  Bookaway
 • Populaire bestemmingen
  Kaapstad Kaapstad
  Marrakech Marrakech
  Serengeti Serengeti
 • Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

  Kenia is een schitterend land. Het is een land dat een onuitwisbare indruk achter laat bij iedereen die voorrecht heeft om het land te bezoeken. De wildlife, de nationale parken, de zonsondergangen, de vriendelijke mensen en de uitgestrekte, ongerepte vlakges maken dit een van de mooiste landen in Afrika.

  TIP ♥ – je vliegt al voor €573 naar Tanzania!

  In Kenia kun je safari’s combineren met een stranden, wildlife combineren met hiken of traditionele stammen bezoeken. Je kunt de Big 5 spotten, heerlijk eten proeven, UNESCO World Heritage Sites bezoeken of gewoon genieten van de natuur.

  Waarom naar Kenia

  Kenia is een van de meest diverse landen van Afrika. Zoals we hierboven al beschreven kun je hier van alles doen. Iedereen die van wildlife en ongerepte natuur houdt zit hier goed. En wat te denken van de Great Migration die hier, en in Tanzania, plaatsvindt?
  Wat is er te zien

  Heel erg veel. Natuurlijk kun je hier ongekend veel wildlife spotten. Het is niet de vraag óf je de Big 5 (de leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en buffel) spot, maar wanneer.

  Bezoek de grasvlakten en moerassen van Amboseli National Reserve, bij Masai Mara reis je naar afgelegen gebieden waar je niemand anders tegen komt, Lamu Island is een betoverende mix van 13e-eeuwse architectuur wen ongerepte stranden en Nairobi is de levendige hoofdstad die dit alles verbindt.

  Kortom, er is hier genoeg te doen!  NieuwsbriefN

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

  Onze ReisO

  Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

  Lees verder

  BOEK NU

  We need you!

  Wij houden van reizen, maar niet van schreeuwerige websites. Reis-Expert is een onafhankelijk platform en dat houden we graag zo.

  Het up-to-date houden kost echter wel veel tijd. Gebruik jij graag onze website en wil je deze gratis en advertentievrij houden? 

  KOOP EEN PRODUCT!

  of

  DONEER!
  Dan houden wij Reis-Expert gratis en advertentievrij!