Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Panama

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 30 oktober, 2020

Panama is een van de bekendste en meest bezochte landen van Midden Amerika. En dat is niet voor niets, want het is een indrukwekkend land. En een van de meest diverse. Of je nu aan het strand wil genieten van een cocktail, wil hiken door de jungle of de sfeervolle steden in het binnenland wil ontdekken. In Panama kan het allemaal.

TIP ♥ – bij CheapTickets boek je een retourtje Panama voor €495

Een ander groot voordeel van Panama is dat het land makkelijk bereisbaar is. De afstanden zijn, ondanks dat het een van de meest uitgestrekte landen in Midden Amerika is, prima te doen met de bus. Zo is de reis van Panama Stad naar Boquete, dat aan de andere kant van het land ligt, maar 7 uur. De meeste andere routes zijn korter. Daarnaast zijn de wegen in prima staat. Dit maakt Panama een van de makkelijkst bereisbare landen van het continent.

Waarom naar Panama

Panama is een van de meest veelzijdige landen die je kunt bezoeken. Ontdek de ruïnes van Spaanse forten aan de Caribische kust of ga diep de jungle in om inheemse gebieden te ontdekken met een kano. Ga snorkelen op de San Blas eilanden of ontdek de oogstrelend mooie natuur in Coiba National Park. Het maakt niet uit welke kant je op reist, je komt altijd wat moois tegen.

De avontuurlijke reizigers kunnen ziplinen door regenwouden, zwemmen met zeeschildpadden of hiken over bergen. Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen zich prima vermaken met duizenden kilometers aan ongerepte witte zandstranden en de tropische eilandjes aan de kust. Panama is een grote speeltuin!

Highlights Panama

Vliegtickets Panama

Beste reistijd Panama

Wat is er te zien

Panama heeft een hoop bekende bezienswaardigheden zoals de San Blas eilanden of Bocas del Toro, maar er is zo veel meer te zien. Wat dacht je van oude Spaanse steden, de vele activiteiten in het binnenland en aan de kust, de bijzondere skyline van Panama Stad, de dichte regenwouden en natuurlijk de schitterende kustlijn.

Je kunt makkelijk van de gebaande paden gaan, en zodra je dat doet kom je op een van de meest bijzondere plekken op aarde. Kortom, dit indrukwekkende land is een fascinerende bestemming die iedere reiziger weet te boeien.

Budget Panama

Backpacken Panama

Visum Panama

Meer lezen over Panama?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU