Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Bonaire

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 4 januari, 2023

Bonaire, wie kent het niet. Het is samen met Curacao en Aruba een van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Dit kleine strandparadijs in de Caribbean is de perfecte plek om op je strandbedje van de zon te genieten.

Bonaire is een stuk rustiger dan het bekendere Curacao. Het tempo ligt hier (nog) lager dan de andere meer populaire eilanden. Dit is een eiland om écht tot rust te komen en te genieten van de Caribische sfeer.

Waarom naar Bonaire

Naast het feit dat dit gewoon een heel erg relaxt eiland is, heeft het ook genoeg te bieden voor mensen die op zoek zijn naar iets meer dan alleen aan het strand hangen. Het is een klein eiland en dus makkelijk te verkennen.

De hagelwitte stranden en met name de koraalriffen voor de deur maken het een exceptionele snorkel- en duikbestemming. Daarnaast zijn vliegtickets richting dit strandparadijs betaalbaar en is het leven op het eiland niet heel duur. Dat in tegenstelling tot buurman Curacao.

Dit eiland, voor de kust van Venezuela, is meer dan alleen zon, zee en strand en wij laten je graag zien wat dit eiland allemaal heeft te bieden. 

Wat is er te zien

Hoewel Bonaire een eiland is waar best het een en ander te doen is, is het niet te vergelijken met andere landen in Midden-Amerika als Costa Rica, Guatemala of Mexico, waar natuurlijk veel meer te doen is.

Bonaire is vooral populair bij vakantiegangers, duikers en snorkelaars. Door de goede watertemperatuur en de goede zichtbaarheid onder water is dit een goede bestemming om te duiken. Verder vind je hier de bekende Salt Falts, het oude stadje Rincon, de hagelwitte zandstranden én kun je hier heel goed windsurfen.Meer lezen over Bonaire?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU