Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Aruba

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 4 januari, 2023

Aruba, een van de drie ABC-eilanden, waar zoveel Nederlanders een band mee hebben. Dit kleine eilandje is voor ons Nederlanders een van de populairste bestemmingen in de Caribbean en dat is niet alleen omdat het zoveel binding heeft met Nederland. Het is simpelweg een klein paradijs.

TIP ♥ –bekijk hier de goedkoopste tickets naar Aruba (€424)

Het zijn overigens niet alleen Nederlanders die hier graag komen. Ook Amerikanen en Canadezen hebben het mini eilandje ontdekt. Niet gek, want met kilometers lange witte zandstranden, all-inclusive resorts en een leuke hoofdstad. Aruba is een geweldige plek voor een vakantie!

Waarom je naar Aruba ‘moet’

Een van de voordelen van Aruba is dat je er makkelijk komt en het een klein eiland is. Je hebt niet heel lang nodig om het land te ontdekken. Dat is in Thailand, Zuid-Afrika of Guatemala (om maar wat te noemen) wel anders.

Aruba is een ideale plek om even te ontsnappen van het drukke leven in Nederland of België. Geniet van de zon, de Caribische sfeer, de mooie stranden en het lekkere eten. Op deze pagina helpen we je op weg naar deze mooie bestemming.

Highlights Aruba

Vliegtickets Aruba

Beste reistijd Aruba

Wat is er te zien

Aruba is niet zo groot, maar dat betekent niet dat er niks te doen of te zien is. Hoewel de meeste reizigers hier komen om te genieten van de stranden is er ook genoeg te doen voor de actievere reizigers. Zo kun je hier duiken, kitesurfen, wandelen, Oranjestad verkennen en nog veel meer!

Oranjestad is een super leuke stad om te verkennen. Daarnaast vind je hier nog het Arikok National Park wat zeker een bezoek waard is en heb je natuurlijk de hagelwitte stranden. Aruba mag dan niet de tempels van Guatemala hebben of de koloniale steden van Nicaragua… dat maakt het meer dan goed met de stranden en heerlijke sfeer.

Budget Aruba

Vakantie Aruba

Reisinformatie Aruba

Meer lezen over Aruba?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU