Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Een Passie Voor Reizen? Maak je Droomreis waar met ons Routeboek, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over ons eigen Routeboek…

Met meer dan 50 routes door Azië in één boek!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis waarmaken?
– Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
– Heb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
– Heb je (nog) geen idee welke landen je wil zien?
– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

Reizen gaat vooral om genieten.

Jij wilt toch ook genieten van je reis door Azië? Met een brommertje langs schitterende rijstvelden rijden, bijkomen op een tropisch strand of een indrukwekkende tempel bezoeken? Wij hebben in de afgelopen jaren heel wat afgereisd door Azië. We zijn in elk land geweest en we hebben heel wat routes afgelegd.

Die ervaringen willen we graag met jou delen. Wij willen namelijk voorkomen dat je dezelfde (beginners) fouten maakt tijdens het reizen die wij maakten! 

Sjoerd en Ties

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van het unieke ”Azië Expert Routeboek”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door (Zuidoost) Azië gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer terug naar Azië. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Azië Expert Routeboek ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Azië. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voor handen is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, welke route ga je dan volgen?

Hoe reis je van A naar B? Waar kun je de bus pakken? En wat kost dat dan? Hoeveel tijd heb je nodig om een land te zien? Kan het wel in de tijd die jij hebt? Waar moet je op letten? Hoeveel geld moet ik hebben om mijn reis werkelijkheid te maken? 
 
Dat zijn allemaal vragen waar ons Routeboek antwoord op geeft!
Malediven

Dit zijn ongetwijfeld vragen die je hebt voor of tijdens je reis. Reizen gaat ook over uitdagingen aangaan. Maar misschien kan jij wel wat hulp gebruiken met die uitdaging?

Toen wij in 2009 op reis gingen hadden we niks voorbereid. Best leuk, maar het kostte ons een hoop geld omdat we bepaalde dingen niet wisten.

Het zou zonde zijn als jij, net als wij, tijdens je reis tegen problemen aan loopt die je vooraf makkelijk had kunnen voorkomen.

Reizen is namelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Helaas spreken wij uit ervaring.

Wat krijg je dan precies?

Het beste Routeboek voor Azië. Door middel van onze routes en beknopte, maar duidelijke informatie helpen we de onervaren reizigers. Want die kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Wij willen voorkomen dat je dezelfde fouten maakt die wij maakten. Geen vragen en onzekerheden meer. Niet meer zoeken op tientallen websites. Je krijgt alles duidelijk en beknopt in één routeboek. Wel zo handig!   

Wij zorgen er voor dat jij jouw droomreis werkelijkheid kunt maken.

Raoul over ons Routeboek

He gasten, 

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie Routeboek gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt.

En ik moet zeggen; ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie routeboek was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt. De routes zijn kort, maar duidelijk uitgelegd waardoor je niet door allerlei onnodige informatie hoeft te zoeken. Het is lekker kort en bondig!

Nogmaals bedankt!

Groeten,
Raoul

Een aantal vragen waar ons Routeboek antwoord op geeft;

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van plek A naar B?

Wat gaat dat ongeveer kosten?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Hoe lang heb ik nodig in een bepaald land?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Reisgids Azië

Meer dan 250.000 reizigers bezoeken elke maand deze website! Sluit je bij hen aan en bestel onze Routeboek.

Dit kun je van ons verwachten

De perfecte gids voor iedere Azië reiziger. De gids begeleidt je niet alleen in de voorbereiding maar helpt je ook onderweg met praktische tips en leuke routes. In het routeboek hebben we meerdere routes verwerkt voor de volgende landen; Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië (3x), Japan, Laos, Maleisië (3x), Myanmar (2x), Nepal, Sri-Lanka, Thailand (4x) en Vietnam (3x). 

Ook alle kennis van onze website, ruim 1.000 pagina’s aan informatie over Azië hebben we verwerkt in ons Routeboek. Het Routeboek is digitaal verkrijgbaar. Met de digitale versie kan je hem makkelijk onderweg lezen op je telefoon, iPad of laptop.

AZIË-EXPERT ROUTEBOEK DIGITAAL

reisgids azie

-Altijd te gebruiken op smartphone, tablet, e-Reader en laptop

-Meer dan 285 pagina’s

-23 uitgebreide routes door Azië

-Handige tips en info

-Inspirerende foto’s

-Incl. GRATIS bonus

ALLEEN DEZE MAAND
VAN €54,95 VOOR €27,-

Een aantal dingen waar ons Routeboek bij helpt

Ons routeboek hebben we opgesteld met de intentie om andere reizigers te helpen. We kunnen stellen dat we behoorlijk ervaring hebben qua reizen in Azië. Maar daarnaast hebben we ook veel tips en info gekregen van onze bezoekers op de website. Het boek helpt je met:

Het helpt je jouw droomreis/route te plannen

Stap voor stap uitleg welke route je kunt afleggen en hoe je dat het makkelijkste doet

Je weet precies hoe groot je budget moet zijn om je reis te maken

Voorkom dezelfde fouten die wij hebben gemaakt tijdens je reis

Bespaar geld en tijd door handige insider-tips

Je gaat zelfstandig op reis, maar hebt toch de nodige houvast zodat je niet in de problemen komt

Digitaal, dus altijd bij de hand

Het routeboek is digitaal dus je kunt het altijd en overal lezen. Het werkt op telefoons, tablets en laptops.

Goed voorbereid op reis

Met de tips, informatie en uitgebreide routes ga je goed voorbereid op weg en haal je het maximale uit je reis.

Het begin van je droomreis

Je staat waarschijnlijk te popelen om je droomreis te beginnen. Wacht niet langer en maak die droom waar!

Bestellen zonder Risico!

Reizen zonder problemen, makkelijker en met meer energie! Dat wil toch iedereen? Maar wat als je er na aankoop achter komt dat het Routeboek toch niet helemaal jouw ding is?

Dan krijg je 100% je geld terug*. Serieus. Wij willen jullie helpen, en als je niet geholpen bent met het Routeboek, dan hoeft het ook niets te kosten.
Wij zijn er zeker van dat het boek werkt, we hebben genoeg reizigers geholpen. Maar we snappen ook dat je wellicht sceptisch bent over ons routeboek. Daarom maken we niet moeilijker dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing. Dit doen we omdat we weten dat ons Routeboek jou gaat helpen met je droomreis.

Om die reden geven we ieder persoon die ons Routeboek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Als jij na het lezen en toepassen van het Azië Expert Routeboek niet tevreden bent … dan betalen we 100% je geld terug*

Een klein Sneak Preview van het Routeboek

screenshot reisgids Azië
routeboek azie
Routeboek
Routeboek
Routeboek

SPECIALE AANBIEDING

We willen je graag op de hoogte stellen van de speciale aanbieding die alleen DEZE week geldig is! Je krijgt de mogelijkheid om het Azië Expert Routeboek ter waarde van €34,95 aan te schaffen voor de tijdelijk speciale prijs van;

  • Digitaal – €27,-
  • INCLUSIEF 2 GRATIS BONUSSEN 

Dit doen we, omdat we weten dat onze informatie zeer waardevol voor je is en het daarom zonde zou zijn als jij deze kans mist. Nogmaals: 100% risico vrij!!

Dat is toch een stuk goedkoper dan een georganiseerde reis van duizenden euro’s?

Dit is Wat Andere van Ons Routeboek Vinden:

Milou1

Yvette

”Beste Sjoerd en Ties,

Langs deze weg wilde ik jullie even laten weten dat onze backpack vakantie echt een geweldige tijd is geweest. Ik ben zo blij dat ik jullie Reisgids gekocht heb voordat we vertrokken. We waren perfect voorbereid en dankzij de routes hebben we geen moment zorgen gehad onderweg.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Yvette”

Raoul1

Raoul

”Hallo Azië Expert,

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie Reisgids gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.

Groeten,
Raoul”

Emma

Kristel

”Hoi Sjoerd,

Dankzij jullie hulp met het aanpassen van de route naar mijn eigen wensen heb ik mijn droom reis kunnen maken. Jullie route door Thailand, Laos en Vietnam was perfect. En dankzij jullie hulp bij het aanpassen van de route heb ik alles kunnen doen wat ik wilde zonder me onderweg druk te hoeven maken over der route.
Super bedankt mannen! 

Kristel, Rotterdam”

Jij hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het wel echt veilig om bij jullie te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, door gestuurd naar beveiligde pagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (iDeal/CreditCard of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van jou zien.

Wat kan ik van het Routeboek verwachten?

Je mag een hoop verwachten van ons Routeboek? Wat dacht je van ruim 25 UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routes voor de 13 populairste landen in Azië.

Werkt jullie Routeboek voor ieder type reiziger?

Onze reisgids werkt voor iedereen. Of je nou 3 weken vakantie gaat vieren of 3 maanden gaat backpacken. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft.

Krijg ik na bestelling het Routeboek thuisbezorgd?

Ons Routeboek is 100% digitaal. Dat is ideaal voor onderweg en goed voor het milieu. Zodra je betaalt hebt krijg je een mail om de digitale boeken te kunnen downloaden. Je krijgt dus geen boek thuisbezorgd.

Bestel het Routeboek en Bespaar Jezelf een Hoop Moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Azië.

De keuze is nu aan jou.

Als Ik NU het Azië Expert Routeboek Bestel Ontvang Ik:

 

– Het Azië Expert Routeboek (Digitaal | t.w.v. €34,95) 

Op dit moment zijn er meer dan 25 routes voor : Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Vietnam. 

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUSSEN

– Bonus 1: eBook “Voorbereiding” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

Alles wat je moet weten voor je vertrekt naar Azië!
Dit handige eBook gaat jou voorbereiden op je reis of vakantie naar Azië. Alles wat je moet weten. Waar moet je opletten, hoe ga ik met oplichters om, waar is het veilig, enz. Inclusief handige inpaklijst.

– Bonus 2: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets naar Azië!

 

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

DIGITAAL – Nu Van  €54,95 Voor €27,-

Betaalmogelijkheden

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU