Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

10x tips om vliegtickets te boeken

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 4

4 comments

 1. Rowen

  hi,
  Ik ben van plan om van 1 april tot 1 september naar te reizen door zuid-oost azie. Is het slim om een retourticket te boeken of een enkeltje en daar weer een enkel?

  1. Ties Lagraauw Post author

   Hi Rowen,

   dat ligt aan je budget 🙂 Daarnaast moet je officieel een uitreisticket hebben om een visum te krijgen. Dat vragen ze niet altijd, maar mocht je geen uitreisticket hebben, kunnen ze officiaal toegang tot he tland weigeren. Aan jou om die keuze te maken 🙂

   Happy travels,
   Ties

 2. Kato Timmermans

  Hallo! Als je in Thaïland van Bangkok naar Krabi wilt vliegen, kan je dan best op voorhand vliegtickets boeken of kan je dat ter plaatse doen? Is er een verschil in prijs bij deze twee opties?
  Alvast bedankt voor je antwoord!

  1. Sjoerd lagraauw

   Hi Kato,

   dat is niet te voorspellen voor ons. Ticketprijzen variëren door verschillende redenen. Dus het is niet per se beter of slechter om dat vooraf te doen. Wel hou je meer flexibiliteit tijdens het reizen als je het ter plaatsen regelt.

   Happy Travels,
   Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU