Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Khao Sok Tour

Reis-Expert is o.a. bekend van:         

De Leukste Khao Sok Tour

Wij hebben jarenlange ervaring met reizen in Azië en dus Thailand en zijn uiteraard ook bij Khao Sok geweest. Wij vonden het zo mooi (en rustig) hier dat we iedereen adviseren om hier ook heen te gaan. Daarom bieden we sinds kort deze tour aan.

Het Khao Sok National Park wordt bedekt door één van de oudste tropische regenwouden ter wereld en wordt doorkruist door enorme grillig gevormde kalkstenen bergtoppen, heldere beekjes en watervallen. Dé attractie hier is natuurlijk een overnachting in een floating bungalow op het Cheow Lan Lake.

Tour details ⬇️ 3-daagse Khao Sok Tour

2 NACHTEN

Incl. 1 nacht in floating bungalow

INCL. JUNGLE HIKE

 Leuke wandeling naar waterval en lokale tempel

INCL. MAALTIJDEN

Incl.maaltijden als ontbijt, lunch & diner

BETALING

Betaal veilig en snel!

Waarom Boeken Bij Reis-Expert

Één van de weinige nadelen van je eigen reis plannen is, zeker in het hoogseizoen, dat tours steeds vaker en sneller volgeboekt zijn. Een oplossing hiervoor is dat je het vanuit Nederland boekt. Het voordeel hier van is dat je van te voren zekerheid hebt dat je het maximale uit je tijd in Azië haalt, ook als je maar relatief kort de tijd hebt. Daarnaast heb je de zekerheid dat de tour niet vol zal zitten op het moment dat jij in Azië bent.

Tot op heden waren er weinig mogelijkheden om tours al voor je reis te boeken/reserveren. Soms kon het wel bij een lokale touroperator maar is dit wel veilig? En begrijpen ze wat ik wil? Door onze jarenlange ervaring met het reizen in Azië kennen wij de leukste tours en betrouwbare touroperators. Wij bieden onze bezoekers daarom de mogelijkheid om tours bij ons te boeken. Wij werken samen met lokale partners in Azië. Op deze manier gaat het geld rechtstreeks naar de lokale bevolking i.p.v de grote touroperators.

SLUIT JE AAN BIJ 250.000
REIZIGERS

EXPERTS MET
JARENLANGE REISERVARING

WIJ HEBBEN
GEEN VERBORGEN KOSTEN

Tour Details

3-daagse Khao Sok Tour

Speciaal voor avontuurlijke reiziger hebben we deze actieve 3-daagse Khao Sok Tour. Deze tour is perfect voor de echte liefhebbers van natuur en een rustige omgeving. Je slaapt op twee unieke locaties, namelijk in je eigen boomhut en in een rafthouse op het meer. Een must-do!

WHAT’S INCLUDED

TOUR HIGHLIGHTS

✅ Overnachting in floating bungalow én boomhut

✅ Scenic hike naar waterval en een lokale tempel

✅ Professionele Engelstalige gids

✅ Mogelijkheden om  te zwemmen, kanoën of gewoon relaxen

Boek lokaal!

Khao Sok
Tours in Chiang Mai

WHAT’S INCLUDED

ETEN EN DRINKEN

✅ Ontbijt op de 2e en 3e dag

✅ Lunch op 1e en 2e dag

✅ Diner op 1e en 2e dag

✅ Voorkeuren/allergieën bespreekbaar

WHAT’S INCLUDED

EXTRA THOUGHTS

✅ Inclusief 2 overnachtingen

✅ Tour is inclusief entreegelden

✅ Tour is inclusief Engelssprekende gids

✅ Pick-up is bespreekbaar

❌ Exclusief persoonlijke uitgave

Khao Sok

Van Dag Tot Dag

Dag 1 | Khao Sok National Park

Vandaag arriveer je bij het Khao Sok National Park. Het park wordt bedekt door één van de oudste tropische regenwouden ter wereld en wordt doorkruist door enorme grillig gevormde kalkstenen bergtoppen, heldere beekjes en watervallen.

Na de lunch ga je tuben over de rivier de Klong Sok. Tubing is op een met lucht gevulde binnenband meedrijven op de stroom van de rivier. Vooral in de moessontijd is tubing op de dan snel stromende Klong Sok rivier een ware sensatie! Je kunt er ook voor kiezen om te gaan kanoën op de rivier in plaats van tuben.

Hierna word je meegenomen voor een mooie wandeling naar een waterval en een lokale tempel, waar je waarschijnlijk ook aapjes zult zien. Je keert terug naar je accommodatie midden in de jungle voor het avondeten.

Khao Sok: Khao Sok Paradise resort
Kamer type: boomhut
Maaltijden: Lunch en diner

Dag 2 | Khao Sok National Park

Na het ontbijt verlaat je je accommodatie en word je naar het Cheow Lan Lake gebracht. Dit meer is een schitterende plek, omgeven door torenhoge rotsen en doorspekt met eilandjes. Je wordt naar je drijvende accommodatie gebracht, eenvoudige maar bijzondere rafthouses.

De rest van de dag heb je ter vrije besteding en je kunt gaan zwemmen, kanoën of gewoon heerlijk relaxen op de veranda van je rafthouse.

Khao Sok: Khao Sok Smiley
Kamer type: Lake House
Maaltijden: Ontbijt, lunch en diner

Dag 3 | Khao Sok – volgende bestemming

Geniet deze ochtend van het ochtendgloren en de overweldigende natuur van deze bijzondere plek. Na de lunch word je terug gebracht naar het Paradise Resort.
Vanaf hier kan je doorreizen naar je volgende bestemming.

Maaltijden: ontbijt

FAQ

Is deze tour met kinderen te doen?

Deze tour is ook geschikt voor kinderen. Je spendeert een dag aan het water dus zorg er wel voor dat kinderen kunnen zwemmen. De hotelkamers zijn daarnaast ook geschikt voor kinderen.

Kan ik deze tour ook alleen boeken?

Dat kan, maar je betaalt dan wel voor twee. Deze tour, en de kamers die je boekt zijn gebaseerd op twee personen of meer. Als je de tour alleen wil doen betaal je dus meer.

Hebben jullie ook een pick-up service?

De rit van Surat Thani naar het resort duurt ongeveer 3 uur. Mocht je zelf het transport regelen, ga dan rond 8:00 uur weg uit Surat Thani. Kijk op onze Boek Vervoer in Thailand pagina voor meer informatie.

Hoe laat moet ik in Khao Sok zijn?

Je moet rond 11:30 uur – 12:00 uur op de eerste dag bij het Khao Sok Paradise Resort zijn. We bieden hier ook een pick-up service voor.

Kan ik dagen bijboeken?

Ja dat kan. Stel hiervoor je vraag via ons contactformulier onder vermelding van ‘Verlenging Khao Sok Tour’.

Kan ik jungle tours bijboeken?

Ja dat kan. Stel hiervoor je vraag via ons contactformulier onder vermelding van ‘Bijboeking Khao Sok Tour’.

Reviews Van Deze Tour

Wat andere zeggen:
 • 8.5/10
  Jeroen - 8.5/10
 • 7.5/10
  Roeland - 7.5/10
 • 8.8/10
  Loes - 8.8/10
 • 9/10
  Manouk - 9/10
 • 7/10
  Job - 7/10
8.2/10

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU