Vliegtickets Myanmar

Reizen in Myanmar is net als het land zelf; anders dan elke andere plek die je ooit gezien hebt. Myanmar is een uniek land. Je komt in een land waar mannen rokken dragen (de longyi), waar vrouwen witte make-up dragen (thanakha) en oude tradities nog steeds stand houden. Tijdens het reizen Myanmar ervaar je surrealistische landschappen.

Boek hier de voordeligste vliegtickets naar Myanmar

In Bagan vindt je al meer dan 4.000 stoepa’s, bij de Gouden Rots vindt je pelgrims en mediterende monniken, bij het Inle Meer zie je hoe de mensen leven op het meer en in de Shan Heuvels kan je fantastische trekkings doen. Vliegtickets Myanmar zijn nog steeds prijzig in vergelijking met andere landen in Zuid-Oost Azië. Bekijk onze tips voor het boeken van goedkope vliegtickets Myanmar.

Vliegtickets Myanmar

Sinds Myanmar toegankelijk is voor toerisme komen er steeds meer reizigers naar dit schitterende land. Vliegtickets Myanmar zijn echter wel duur. Dit komt omdat er nog steeds minder toeristen komen dan in bijvoorbeeld andere landen in Zuidoost-Azië. Het is daarom de vraag of je rechtstreeks naar Myanmar wil vliegen.  Dit is altijd richting Yangon of Mandalay.

Je kunt er namelijk ook voor kiezen om naar Bangkok te vliegen en vanaf daar naar Myanmar te vliegen. Vliegtickets Bangkok zijn namelijk een stuk goedkoper dan vliegtickets Myanmar. Vanuit Bangkok kost een ticket naar Yangon of Mandalay vaak niet meer dan €50.

Goedkope vliegtickets Myanmar

Zoeken naar het goedkoopste vliegticket Myanmar is een hele klus. Als je écht rechtstreeks naar Myanmar wil vliegen zal dat wat geld kosten. Een vliegticket van Amsterdam naar Yangon of Mandalay (met tussenstop) gaat al snel naar de €1.000 uit. Dit is uiteraard afhankelijk van het seizoen waarin je vliegt. Als luchthaven kan je naast Amsterdam ook kijken bij Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Dit scheelt vaak in prijs.

Yangon

De ticket deals

Om je sneller op weg te helpen naar goedkope vliegtickets Myanmar (of Bangkok) hebben we een overzicht gemaakt met de beste aanbieders. Op deze websites vindt je de scherpste prijzen voor vliegtickets Myanmar.

CheapTickets.nl

Handige tips

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Myanmar. Zo blijkt de november de beste tijd om naar Myanmar te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst. Je kan een vliegticket Myanmar het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van tevoren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Om goedkoop naar Myanmar te vliegen is het een optie om naar Bangkok te vliegen om vanaf daar door te vliegen naar Myanmar. Vliegtickets Bangkok zijn vaak nog niet de helft van de prijs van de vliegtickets Myanmar in hetzelfde seizoen.

Als je goed zoekt heb je een retourtje Bangkok vanaf €480. Je kan daarna een retourtje boeken van Bangkok naar  Yangon of Mandalay met bijvoorbeeld AirAsia. AirAsia is al jarenlang de goedkoopste aanbieder van vluchten in Azië en daarnaast erg betrouwbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven