Vliegtickets Maleisië

Duiken bij de Perhentians, de Mount Kinabalu beklimmen, je verwonderen over het natuurlijk schoon bij de Cameron Highlands. Of wat dacht je van culturele steden bezoeken als Melaka? In Maleisië kan het allemaal. Het land heeft veel te bieden voor ieder type reiziger.

Daarnaast staat het bekend als één van de veiligste en makkelijkste landen om in te reizen.  Terwijl een reis naar Maleisië vroeger nog een flinke investering was hoeft dat tegenwoordig niet meer zo duur te zijn. Een vliegticket Maleisië hoeft tegenwoordig niet meer dan €550 te kosten.

Om je goed op weg te helpen hebben we onze tips over vliegtickets boeken naar Maleisië onder elkaar gezet.

Goedkope vliegtickets Maleisië

De grote vraag blijft natuurlijk, waar boek ik de goedkoopste vliegtickets. Als je goed zoekt en verschillende sites vergelijkt kan hetzelfde vliegticket zomaar ineens goedkoper zijn. Het verschil tussen hoog- en laagseizoen zie je sowieso terug in het ticket en het vliegen in het weekend is ook bijna altijd duurder.

Helaas zijn dit omstandigheden waar je niet altijd invloed op hebt. We raden aan om goed te vergelijken tussen verschillende sites en ook de vluchttijden in de gaten te houden. Goedkope vliegtickets Maleisië hebben meestal langere vlieguren of een langere tussenstop.

TIP ♥ – onze ervaring is dat websites als CheapTickets.nl vaak de beste ticketsdeals aanbieden.

Goedkoopste vliegticket boeken

Het goedkoopste ticket zoeken is een hele klus en die paar tientjes die de tickets verschillen zijn vaak te overzien. Om goedkope vliegtickets Maleisië te boeken zijn er verschillende websites beschikbaar. Naast het vliegen in het laagseizoen kan je prijs ook afhangen van de luchthaven waar je vertrekt.

Naast Amsterdam kan je bijvoorbeeld ook kijken om te vertrekken vanaf Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Dit is vaak een stuk goedkoper vliegen.

vliegtickets maleisie

Vliegtickets websites

Voor het boeken van vliegtickets Maleisië zijn er genoeg websites. Goed zoeken, een portie geduld en veel vergelijken kan qua prijs een hoop schelen. Met sommige aanbiedingen kan je zo maar ineens €100 op je tickets besparen. We hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je ticket!

0 gedachten over “Vliegtickets Maleisië”

 1. Vroeg me af als je een ticket boekt met vliegen vanaf Oslo, naar Kuala Lumpur, met tussenlanding (overstap) in Dusseldorf, of je dan het traject Oslo-Dusseldorf gewoon kunt skippen?
  Wij wonen vlakbij Eindhoven en Dusseldorf is prima te doen met de auto.
  De prijs van ticket scheelt namelijk in totaal 500 euro.

  1. Hi Anne-Marie,

   ik zou de gok niet nemen. Vaak is het zo dat wanneer je niet op komt dagen bij het eerste deel van je vlucht het tweede deel ook geschrapt wordt.
   Het zou wel makkelijker zijn natuurlijk maar ik vrees dat het niet gaat. je kan het altijd navragen bij de luchtvaartmaatschappij voor de zekerheid.

   Happy Travels,
   Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven