Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vakantie Maleisië

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 26 augustus, 2023

Maleisië is een populair vakantie land onder nederlanders en belgen. Dit heeft verschillende redenen. Maleisië biedt een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Er is prachtige natuur wat je kunt bezoeken maar ook bruisende wereldsteden, oude koloniale stadjes, prachtige duiklocaties en de actievelingen onder ons kunnen bergen beklimmen of trekkings door de dichte jungle doen.

Maleisië is daarnaast één van de veiligste en makkelijkste landen om in te reizen. Als je op zoek bent naar een veelzijdig land waar je ongelooflijk veel kan doen en zien. Dan is een vakantie Maleisië misschien wel wat voor jou. Bekijk onze tips en tricks voor het boeken van een vakantie Maleisië.

Op vakantie naar Maleisië

Zoals we hier boven al schreven is er ontzettend veel te zien en doen. Maar Maleisië heeft meer voordelen voor een prettige vakantie. Het land is een oude kolonie van Engeland, wat betekent dat veel mensen uitstekend engels spreken. Zeker in de grote steden. Dit maakt het vieren van de vakantie een stuk eenvoudiger.

Daarnaast is het land goed georganiseerd. Bussen en treinen hebben een duidelijk schema en, belangrijker nog, rijden over het algemeen ook op tijd. Iets wat in vergelijking met de rest van (Zuid-Oost) Azië een uitzonder is. Dit maakt het reizen allemaal een stuk eenvoudiger en relaxter. Geen stress of ergernis over bussen, auto’s of treinen die niet of te laat rijden. Dat past perfect in het vakantie plaatje toch.

vakantie Maleisie

Aanbieders vakantie Maleisië

Voor wie een vakantie naar Maleisië wil boeken zijn er gelukkig veel mogelijkheden. Wij hebben zelf goede ervaringen met verschillende reisorganisaties zoals hieronder aangegeven. Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders te vinden online dat je soms niet meer weet waar je moet beginnen. Belangrijk is dat je een aantal punten voor jezelf op een rijtje zet:

  1. Wil ik mijn vakantie Maleisië inclusief vliegtickets boeken?
  2. Wil ik mijn vakantie volledig van A t/m Z laten verzorgen?
  3. Wat mag mijn vakantie Maleisië gaan kosten?
  4. Wil ik persoonlijk contact of regel ik het liever online?
  5. Wat wil ik allemaal per sé zien?

 

Het kiezen van de juiste reisorganisatie en de  juiste vakantie is een persoonlijke keuze. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen wat betreft comfort of highlights die je wil zien. Wij raden iedereen aan om verschillende reisorganisaties te benaderen en te vergelijken. Aan de hand van bovenstaande punten kom je al snel tot een verkort lijstje van reisorganisaties die een vakantie voor jou kunnen organiseren.

vakantie in MaleisiëZie jij jezelf al relaxen hier tijdens je vakantie?

Beste vakantie reiswebsites

Om het boeken van jouw vakantie Maleisië wat makkelijker te maken hebben we, wat ons betreft, de beste reisorganisaties onder elkaar gezet. Al deze reisorganisaties bieden prima, professionele vakanties richting Maleisië aan tegen scherpe prijzen. Onderstaande organisaties scoren bij onze bezoekers de beste cijfers en beoordelingen.

Reisinspiratie Maleisië

Twijfel je nog of Maleisië wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de bijzondere steden van Maleisië. Of het sprookjesachtige binnenland, de tropische eilanden of de oude oerwouden in Maleisië.

Maar je zal het zelf moeten ontdekken. Begin nu alvast een klein beetje met je vakantie van achter de computer. Bekijk onderstaand filmpje van Maleisië en laat je inspireren door een bijzonder land.

Meer lezen over Maleisië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU