Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Route Myanmar – 4 weken

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 8

8 comments

 1. Robin De Brabanter

  Hey Ties, Roos,
  inderdaad na veel opzoekingen heb ik ook veel prijsverschillen genoteerd. Ik vertrek naar Myanmar 7maart voor een maand. Het enigste waar ik problemen mee heb is de terugkeer van Hsipaw naar bagan. Op Myanmar bustickets en 12go Asia niets gevonden. Kan je Ties of Roos mij hiermee helpen?

  groeten Robin

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Robin,

   ik denk niet dat er een rechtstreekse verbinding is tussen die twee steden. Je zal eerst naar Mandalay moeten reizen en vanaf daar een bus moeten nemen naar Bagan.

   Happy travels,
   Ties

 2. Roos

  Bedankt voor de info! Ik ben nu zelf in Myanmar en ik merk dat een aantal prijzen die jullie vermelden hier niet (meer) kloppen. Treinrit van Mandalay – Hsipaw kost maar 4000 kyat (€2,50), ebike in bagan 5000-8000 kyat. Ook vraag ik me af waarom de tour Kalaw – Inle lake via jullie €91 kost en als je hem in het dorp boekt is hij Max €55..? Zit daar nog een verschil in type tours? Ben benieuwd, bedankt!

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Roos,

   heel erg bedankt voor de update. We doen ons best om alles zo goed mogelijk bij te houden, maar dat valt niet altijd mee 🙂
   Het prijsverschil zit hem in het feit dat wij alleen werken met gecertifieerde gidsen en hoog aangeschreven touroperators. Wij willen namelijk dat iedereen dezelfde goede ervaring heeft met de tours als die wij hebben. Je kunt de tour dus zeker goedkoper boeken, maar dan is de kwaliteit (of het Engels van de gidsen) niet altijd gegarandeerd.

   Happy travels,
   Ties

 3. Louise

  Hey! Wat super gaaf om je ervaringen te lezen. Ik zie een beetje op tegen de lange busreizen:hoe is jou ervaring hiermee? Zijn er stops onderweg of zit er een toilet in de bus?

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Louise,

   de busreizen in Myanmar zijn best een uitdaging 🙂 De laatste jaren rijden er gelukkig steeds betere bussen. Zeker rondom het Inle Lake.
   Sommige routes zijn echter lang in oude bussen zonder WC. Alle bussen stoppen wel om de paar uur om even de benen te strekken en naar de WC te kunnen. Het is een lange zit, maar wel prima te doen 🙂

   Happy travels,
   Ties

 4. Casper

  Supergoed tips in jullie boek en blogs! We zijn wel benieuwd hoe de hike tussen Kalaw en het Inle Lake werkt qua bagage. Loop je drie dagen met je backpack? Of alleen een daypack en wordt je backpack doorgestuurd?

  Thanks 🙂

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Casper!

   Gelukkig hoef je niet 3 dagen met je backpack te lopen 😉 Ze hebben een bagage forward service. Ze brengen je backpack naar je gekozen hotel in Inle. Je loopt zelf met een day pack de 3-daagse hike. We bieden deze tocht sinds kort aan in onze webshop dus je kunt het ook bij ons boeken 😉

   Groeten,
   Ties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU