Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Wil jij naar Thailand? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Thailand, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

Op deze pagina vertellen we je alles over onze Reisgids voor Thailand …

Met o.a. 3 routes door Thailand en alles wat je moet weten voor jouw reis!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis door Thailand waarmaken?
– Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
– H
eb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
– Heb je (nog) geen idee welke landen je wil zien?
– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

 

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

Reizen gaat vooral om genieten.

Jij wilt toch ook genieten van je reis door Thailand? Met een brommertje langs schitterende rijstvelden rijden, bijkomen op een tropisch strand of een indrukwekkende tempel bezoeken? Wij hebben in de afgelopen jaren heel wat afgereisd door Azië. We zijn in elk land geweest en we hebben heel wat routes afgelegd.

Die ervaringen willen we graag met jou delen. Wij willen namelijk voorkomen dat je dezelfde (beginners) fouten maakt tijdens het reizen die wij maakten! 

Sjoerd en Ties

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van de unieke ”Reisgids Thailand”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door (Zuidoost) Azië gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer terug naar Azië. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Reisgids Thailand ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Azië en Thailand. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voor handen is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, hoe bereid je jezelf dan voor?

In deze Reisgids Lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Wat gaat dat ongeveer kosten?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Reisgids Thailand

ALLEEN DEZE WEEK VAN €27,95 NU VOOR €17,95

Digitaal

De reisgids is digitaal. Dat betekent dat je de gids kunt gebruiken op laptop, tablets, smartphones en e-readers. Ideaal voor onderweg!

Tips en info

De reisgids bestaat uit meer dan 110 pagina's vol handige tips over onder andere visum, beste reistijd, vervoersopties, het boeken van vliegtickets en veel meer.

Unieke routes

In de reisgids staan drie unieke en zeer gedetailleerde routes voor Vietnam die je kunt volgen tijdens je reis. Er zijn routes voor 2 en 4 weken.

DIGITALE REISGIDS THAILAND

digitale reisgids thailand


Met de digitale reisgids Thailand kun je de reisgids altijd en overal gebruiken. De reisgids is te gebruiken op een smartphone, laptop, tablet of e-reader. Je hebt een week de mogelijkheid om de digitale reisgids te downloaden.

Dit is wat andere zeggen:

Milou

”Hey,

Ik heb zowel de gids van Thailand als van Vietnam aangeschaft voor mijn reis van 3 maanden door Azië! Het was de eerste keer dat ik naar Azië ging dus een klein beetje hulp onderweg vond ik wel lekker. Zeker de routes die in het boek staan zijn heel erg handig! Ik heb ze niet precies gevolgd, maar het geeft een goede houvast. 

Bedankt!

Groetjes, Milou

Walter

”Hoi Sjoerd en Ties,

Ik was nog nooit in Azië of Thailand geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de algemene land informatie vooraf en de route zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!

Groeten, Walter

Annelieke

”Hoi Azië-Expert,

wij hebben de Reisgids vooral voor de Routes gekocht. Deze zijn echt super handig om onderweg te gebruiken. Het geeft een beetje meer zekerheid onderweg. Wij zijn nog steeds super blij met de Reisgids.

Nu nog die super gave reis gaan maken!

Cheers, Annelieke

Reisgids Thailand inhoud

ALLEEN DEZE WEEK VAN €27,95 NU VANAF €17,95

Wat krijg je?

Stap voor stap uitleg welke route je kunt afleggen en hoe je dat het makkelijkst doet

Het helpt je jouw droomreis/route te plannen

Je weet precies hoe groot je budget moet zijn om je reis te maken

Voorkom de fouten die wij hebben gemaakt tijdens je reis

Je gaat zelfstandig op reis, maar hebt toch de nodige houvast zodat je niet in de problemen komt

Bespaar geld en tijd door handige insider-tips

Alvast een kleine ‘sneak peak’

Onderstaande pagina’s is wat je kan verwachten van onze reisgids Thailand. Uiteraard is er nog veel meer verwerkt in de gids maar zo heb je al een aardig beeld!

Routes reisgids Thailand

Highlights Reisgids Thailand

Beste reistijd Thailand

Budget in reisgids Thailand

Meer dan 250.000 reizigers bezoeken elke maand deze website! Sluit je aan en bestel onze reisgids Thailand.

Kimberley is blij!

”Ik was nog nooit in Azië of Thailand geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de info over visum, waar je telefoonabonnementen af kunt sluiten en de routes zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!
Kimberley, Amstelveen”

 

Veel gestelde vragen:

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Thailand via jullie website te bestellen?

Dit is s absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt doorgestuurd naar onze website www.reis-expert.nl. Dit is ons bedrijf waar we onze webshop beheren. Je zult zien dat je bovenin je browserbalk een versleuteld slotje en een ‘S’ (https) voor het domein ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Thailand. Wat dacht je van 4 UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routes door de belangrijkste eilanden. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights.

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Nee. Bestel je het eBook dan krijg je hem niet thuis gestuurd. Ons eBook Reisgids Thailand is 100% digitaal. Ideaal voor onderweg en ook nog eens goed voor het milieu. Zodra je betaalt hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Thailand (of andere reisgidsen) te downloaden.

Open geslagen reisgids Thailand

Tot slot!

Bestel de Reisgids Thailand en bespaar jezelf een hoop moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Thailand.

De keuze is nu aan jou.

Als ik NU de Reisgids Thailand bestel ontvang ik:

– Reisgids Thailand (Digitaal | t.w.v. €17,95)

Inclusief 4 uitgebreide routes, handige informatie, tips, de mooiste highlights, handige inpaklijst en nog veel meer.

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUSSEN

– Bonus 1: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €9,95)

Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets naar Azië!

 

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

ALLEEN DEZE MAAND VAN €27,95 NU VANAF €17,95

betaalmethodes Reis-Expert

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU