Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Bhutan bezoeken

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 4

4 comments

 1. Esther Lohschelder

  Kun je vrienden bezoeken in Bhutan?

  1. Ties Lagraauw Post author

   Dat kan als je door deze mensen wordt uitgenodigd. Je vraagt dat een Personal Guest Visa aan. Belangrijk is dat inwoners van Bhutan slechts 2 gasten per jaar mogen ontvangen via een Personal Guest Visa en dat de gastheer 18 jaar of ouder moet zijn. Op de website van de Immigratiedienst van Bhutan lees je daar meer over.

   Happy travels,
   Ties

 2. Gerhard van Andel

  Goedendag, kan men ook met de eigen auto door Bhutan rijden? En zijn daar nog regels en verzekeringen aan verbonden? Groeten, Gerhard van Andel
  Ik vond nog een foutje in jullie tekst: ten alle tijden. Dit moet zijn: te allen tijde. Echt. Van Taaladvies.net:
  Ten of ter zijn ontstaan uit een samensmelting van tot of te en een lidwoord (den of der). Dus als je er in de uitdrukking geen lidwoord bij kunt ‘denken’, is het altijd te en nooit ten of ter. Een combinatie als tot de alle tijd is onmogelijk, daarom is de correcte vorm te allen tijde.

  1. Ties Lagraauw Post author

   Hoi Gerhard,

   je kunt niet met eigen auto door Bhutan. Je kunt Bhutan alleen bezoeken met een georganiseerde reis. Je kunt dus wel een chauffeur met auto inhuren als ‘reis’, maar niet met een eigen auto door het land reizen. We hebben het foutje gelijk aangepast. Bedankt!

   Happy travels,
   Ties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU