Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vliegtickets Nepal

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Reizen in het thuisland van de Himalaya, het bijzonder leefgebied van de sherpa’s, de vele kloosters en tempels, de unieke cultuur en de nog mooiere natuur is een onvergetelijke ervaring. Nepal is een land van uiterste. Het land is pas sinds de jaren 50 open voor toerisme en nooit gekoloniseerd geweest waardoor het een unieke cultuur heeft. Daarnaast heeft het een magisch mooi landschap! Reizen in Nepal is net zo uniek als het land zelf en vliegtickets Nepal zijn tegenwoordig ook betaalbaar.

Vliegtickets Nepal

Reizen naar Nepal wordt steeds populairder. Het land heeft met een prachtige natuur en bijzondere cultuur ook genoeg te bieden. Vliegtickets Nepal kan je dan ook eenvoudig via internet boeken. Als je vliegtickets Nepal boekt kom je altijd uit bij het internationale vliegveld van Nepal; Tribhuvan net buiten Kathmandu.

Dit vliegveld heeft veel aansluitende vluchten met bijvoorbeeld Bangkok,Abu Dhabi, Kuala Lumpur of Dheli. Je kan er daarom ook voor kiezen om eerst naar bijv. Bangkok te vliegen en hier verder te vliegen naar Nepal.

Kathmandu Vallei

Goedkope vliegtickets

De prijs van je ticket is afhankelijk van enkele dingen. Zo zal vliegen in het hoogseizoen (oktober en november) duurder zijn dan in het laagseizoen. Als je op zoek gaat naar goedkope vliegtickets Nepal zul je dus goed moeten nadenken over de periode waarin je reist.

Ook kun je kijken naar Brussel, Düsseldorf en Frankfurt als luchthaven. Dit kan soms goedkoper zijn dan Schiphol. Online kun je makkelijk en snel op zoek naar goedkope vliegtickets Nepal.

TIP ♥ – de beste deals vindt je bij CheapTickets. Je kan ook kijken bij Matrix Ariflight Search. Deze zoekmachine gaat alle tickets af.

Vliegtickets naar Nepal

Binnenlandse vluchten Nepal

Nepal is in vergelijking met buurland China niet zo groot. Toch kunnen binnenlandse vluchten Nepal van pas komen tijdens je reis. Als je bijvoorbeeld een groter budget hebt maar minder tijd kunnen binnenlandse vluchten en uitkomst zijn.

Er zijn een aantal steden waar je heen kan vliegen zijn Pokhara, Biratnagar en Nepalgunj. Binnenlandse vluchten kan je boeken bij Nepalese luchtvaartmaatschappijen maar ook bij Air Asia of Skyscanner.

Tickets sites

Heb je geen zin om alle tickets te vergelijken of de websites op te zoeken? Wij hebben een overzicht gemaakt met de websites waar je de goedkoopste vliegtickets Nepal kan vinden. Zonder te zoeken de beste deals!

cheaptickets]

Meer lezen over Nepal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU