Reizen Laos

Laos laat zich gelden met één van de meest ongerepte landschappen in Zuidoost Azië, een cultuur die nog grotendeels intact is en de meest relaxte mensen op deze aardbol. Samen met Cambodja en Vietnam is Laos een land wat veel reizigers bezoeken in één reis.

Laos is een prachtig land om in te reizen! Het land ontwikkeld zich snel maar behoudt gelukkig zijn unieke karakter, mede door de vriendelijke mensen. Het grootste voordeel van reizen Laos is dat je alle highlights van het land kan ontdekken. Bekijk onze tips voor het boeken van indrukwekkende reizen Laos.

Reizen Laos

Laos maakt deel uit van een populaire route binnen de reiswereld. Samen met Vietnam, Cambodja en Thailand is Laos namelijk ideaal te combineren in een rondreis. Een rondreis Laos is dan ook makkelijk te vinden.

Veel reisorganisaties bieden verschillende reizen aan naar dit schitterende land. Tijdens een rondreis Laos maak je kennis met de vriendelijke locals, trek je door schitterende berglandschappen en ervaar je een bijzondere cultuur. Hieronder een aantal betrouwbare reisorganisaties.

Vakantie Laos

Een vakantie Laos lijkt op een rondreis met als grootste verschil dat je tijdens een vakantie een rustiger tempo aanhoudt en niet het hele land door reist. Laos heeft geen stranden dus een strandvakantie zit er niet in

Als je van actieve vakanties houd is Laos een paradijs. Je kan twee weken in het noorden verblijven en de schitterende omgeving op de fiets ontdekken. Je kan hier ook mooie trekkings lopen. Als je liever wilt relaxen kan dat ook. Laos mag dat geen strand hebben maar de Mekong stroomt van zuid naar noord door het land.

Op de Mekong kan je een mooie cruise maken.

Laos De rijstvelden

Duurzaam vakantie Laos

Laos is qua natuur één van de mooiste landen in Zuid-Oost Azië. In het noorden liggen magische berglandshappen met rijstvelden, valleien en riviertjes. In het zuiden heb je veel aftakkingen van de Mekong met de 4.000 Islands als hoogtepunt.

Zoals wel vaker in Azië heeft het toerisme echter wel een negatieve invloed op natuur en cultuur. Als je wil genieten van de schitterende natuur, cultuur en tradities in Laos maar geen negatieve invloed wil uitoefenen dan is een duurzame vakantie Laos misschien wel iets voor jou.

Er zijn een aantal organisaties waarbij je duurzame vakanties richting Laos kan boeken. Bedenk altijd wel goed wat je precies zoekt in een duurzame reis en of de reisorganisatie er hetzelfde in staat als jij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven