Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vliegtickets Laos

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 2

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Relax. Dat is het beste woord om Laos te omschrijven. Het is een oase van rust vergeleken met landen als Thailand of Vietnam. Laos is jarenlang afgesloten geweest door oorlogen en ongeregeldheden. Die tijd is achter de rug en Laos laat zich gelden met één van de meest ongerepte landschappen in Zuid-Oost Azië, een cultuur die nog grotendeels intact is en de meest relaxte mensen op deze aardbol.

Het land ontwikkeld zich snel maar behoudt gelukkig zijn unieke karakter, mede door de vriendelijke mensen. Vliegtickets Laos zijn via internet makkelijk te vinden. Maar is het voordelig om rechtstreeks naar Laos te vliegen? Bekijk hier onze tips voor het boeken van vliegtickets Laos.

Vliegtickets Laos

Laos ligt  samen met Vietnam, Cambodja en Thailand in een populaire route voor reizigers. Veel reizigers combineren deze landen omdat het makkelijk te bereizen is. Laos wordt ook steeds populairder en vliegtickets Laos boek je dan ook vrij eenvoudig. Rechtstreeks vliegen naar Laos is duurder dan bijvoorbeeld Vietnam of Thailand.

Je kan er daarom voor kiezen om te vliegen op Bangkok en vanaf daar te vliegen naar Laos. Dit kan schelen in prijs. Aan de linkerkant van deze pagina vindt je de beste ticketdeals naar Azië. Hou deze scherp in de gaten want het wordt wekelijks geüpdatet.

Goedkope vliegtickets Laos

Iedereen is op zoek naar goedkope vliegtickets Laos. Er zijn een aantal factoren van belang op de prijs van je ticket. Het seizoen waarin je vliegt is de belangrijkste factor. Daarnaast kan ook je vertrekplaats invloed hebben op de prijs. Brussel, Düsseldorf en Frankfurt kunnen soms goedkoper zijn dan Schiphol.

Ook kan je, zoals hierboven staat, kijken om naar Bangkok te vliegen en vanaf daar naar Laos te vliegen. Dit is vaak goedkoper dan rechtstreeks vliegen.

Online zijn er een aantal sites waar je goedkope vliegtickets Laos kan boeken. Goede deals vind je op cheaptickets.nl. Een andere goede vergelijkingssite is Matrix Airfare Search. Dit is een zoekmachine die alle luchtvaartmaatschappijen afgaat op zoek naar het goedkoopste tickets. Je kunt hier echter niet boeken. Noteer daarom de vlucht die je wil en boek deze online.

Don Det

TIPS boeken vliegtickets Laos

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Laos. Zo blijkt de november de beste tijd om naar Laos te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst. Je kan een vliegticket Laos het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Tickets sites

Heb je geen zin om alle tickets te vergelijken of de websites op te zoeken? Wij hebben een overzicht gemaakt met de websites waar je de goedkoopste vliegtickets Laos kan vinden. Zonder te zoeken de beste deals!

CheapTickets.nl

Last minute Laos

Bij een last minute denk je niet meteen aan Azië. Toch hoeft een last minute Laos niet duur te zijn. Het reizen in Laos is vrij eenvoudig en daarnaast zou je er voor kunnen kiezen om alleen in het noorden of zuiden te blijven waardoor je wat minder tijd nodig hebt. Uren lang zoeken en prijzen vergelijken heeft weinig zin bij een last minute Laos. Het zijn vaak deals die kort van te voren worden gepromoot dus je hebt meer aan een portie geluk dan geduld..

Binnenlandse vluchten Laos

De afstand van het noorden tot het zuiden van Laos is behoorlijk groot. Je kan dit met de bus of boot afleggen maar als je wat minder tijd hebt en een iets groter budget kan je ook kiezen voor binnenlandse vluchten Laos. Vientiane heeft de grootste luchthaven maar ook Luang Prabang of Phonsovan hebben vliegvelden. Binnenlandse vluchten kan je boeken bij Laotiaanse luchtvaartmaatschappijen zoals Lao Airlines of gewoon bij Skyscanner.

Meer lezen over Laos?

2 comments

  1. Danny

    Dank je wel voor de goede tips, voor het afreizen naar Laos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU

We need you!

Sinds Corona is er wereldwijd een veel veranderd. Ondanks dat we ons uiterste best doen, is onze informatie niet overal up-to-date.

Zie jij een foutje, of heb je recente informatie voor ons? Dan zouden we het supertof vinden als je ons een berichtje stuurt.

Dan zorgen wij dat het z.s.m. online komt.

CONTACT!