Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Wil jij naar Colombia? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Colombia, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over onze Reisgids Colombia

Met o.a. een route door Colombia en alles wat je moet weten voor jouw reis!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis door Colombia waarmaken?

– Wil jij zo veel mogelijk zien, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?

– Heb je geen zin om allerlei blogs en websites af te struinen op zoek naar informatie?

– Heb je (nog) geen idee welke landen je wilt zien?

– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?

– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

 

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

Sjoerd en Ties

Sjoerd en Ties

Auteurs van de unieke ”Reisgids Colombia”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een aantal keer op de reis. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Reisgids Colombia ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en routes bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van (onervaren) reizigers over het reizen in Zuid-Amerika en Colombia. Het is ook een hele uitdaging om je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig beschikbaar is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, hoe bereid je jezelf dan voor?

In deze Digitale Reisgids lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Welk budget moet ik aanhouden?

Waar kan ik een bus- of treinticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Reisgids Colombia

ALLEEN DEZE WEEK VAN 27,95 VOOR 17,95

Digitaal

De reisgids is digitaal. Dat betekent dat je de gids kunt gebruiken op laptop, tablets, smartphones en e-readers. Ideaal voor onderweg!

Tips en info

De reisgids bestaat uit meer dan 90 pagina's vol handige tips over onder andere visum, beste reistijd, vervoersopties, het boeken van vliegtickets en veel meer.

Unieke routes

In de reisgids staat een unieke en zeer gedetailleerde route voor Colombia die je kunt volgen tijdens je reis.

DIGITALE REISGIDS COLOMBIA

digitale reisgids colombiaMet de digitale reisgids Colombia kun je de reisgids altijd gebruiken. De reisgids is te gebruiken op een smartphone, laptop, tablet of e-reader. Je hebt een week de mogelijkheid om de digitale reisgids te downloaden.

Dit is wat andere zeggen!

“Hi,

Erg prettige reisgids. De informatie is mooi vorm gegeven en de route is ontzettend handig in gebruik. Ik heb hem zelf als leidraad gebruikt om mijn eigen route uit te stippen. Werkt ook prima op telefoon (of iPad).

Bedankt!

Matthijs”

Hi Ties en Sjoerd

Bedankt voor de handige en bondige route. Niet super uitgebreid, maar alle info die je nodig hebt tijdens je reis staat er in. Het leest makkelijker weg dan een website en is ook offline te gebruiken (wat ik veel gedaan heb). Helemaal top!

Bedankt,
Evert & Bonnie

”Hoi.

Ik kende jullie website al langer en heb er veel gebruikt van gemaakt tijdens mijn eerdere reizen naar Azië. Toen ik naar Colombia ging heb ik jullie gids gekocht en daar heb ik geen spijt van gehad. kort en bondig met een handige route!

Marloes”

Reisgids Colombia Hardcopy
Reisgids Colombia Digitaal

ALLEEN DEZE MAAND VAN 27,95 VOOR 17,95

Wat krijg je?

De perfecte DIGITALE Reisgids voor Colombia

95 bladzijde vol praktische tips

Een leuke en zeer uitgebreide route

Beschrijving van de mooiste highlights

Bijzonder handige inpaklijst

Te lezen op telefoon, tablet, eReader of Laptop

Handige tips voor het boeken van vliegtickets

Praktische tips over o.a. geldzaken, visum, budget, beste reistijd, vervoer etc.

Alvast een kleine 'sneak peak'

Onderstaande pagina’s is wat je kan verwachten van onze reisgids Colombia. Uiteraard is er nog veel meer verwerkt in de gids maar zo heb je al een aardig beeld!

Algemene info Reisgids Colombia

Beste Reistijd Reisgids Colombia

Route Reisgids Colombia

Highlights Reisgids Colombia

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Colombia via jullie webshop te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt doorgestuurd naar onze webshop. Je zult zien dat je bovenin je browserbalk een versleuteld slotje en een ‘S’ (https) voor het domein ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze DIGITALE reisgids Colombia. Wat dacht je van een UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte route langs de belangrijkste highlights. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights.

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Nee. Ons eBook Reisgids Colombia is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaalt hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Colombia (of andere reisgidsen) te downloaden.

Reisgids Colombia

Tot slot!

Willen we je alvast heel erg veel plezier toewensen met jouw reis door Colombia :). We zijn er zeker van dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Mocht je vragen hebben over de reisgids of gewoon over je voorbereiding of reis, mail ons dan gerust. We helpen je graag op weg. Wil je echt goed voorbereid op pad? Bestel dan de reisgids en je weet zeker dat je goed zit.

Als ik NU de Reisgids Colombia bestel ontvang ik:

Reisgids ColombiaReisgids Colombia (Digitaal | t.w.v. 19,95)

– Inclusief een uitgebreide route, handige informatie, tips, de mooiste highlights, handige inpaklijst en nog veel meer.

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUSSEN

Bonus 1: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. 9,95)

– Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets!

 

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

ALLEEN DEZE MAAND VAN 27,95 NU VOOR 17,95

betaalmethodes Reis-Expert

Kimberley is tevreden!

Ik was nog nooit in Zuid Amerika of Colombia geweest dus ik was een beetje zenuwachtig voor de eerste reis. Hoewel ik het liefst zonder al te veel planning reis is deze reisgids echt super handig! Met name de info over visum, waar je telefoonabonnementen af kunt sluiten en de routes zijn heel erg handig om te hebben.

Leuk initiatief!

Kimberley, Amstelveen”

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU