Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vliegtickets Sri Lanka

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Zo veel te zien in zo’n klein land; van ongerepte tropische stranden, 2000 jaar oude tempels, vriendelijk lachende locals, kuddes wilde olifanten, heerlijk eten en ’s werelds beste surfplekken en dat allemaal voor scherpe prijzen. Het land is lang overgeslagen door de internationale reiswereld, reizend naar andere landen in Azië.

Die tijd is geweest; Sri Lanka is hot! En waar je een paar jaar geleden nog moest sparen voor een vliegticket Sri Lanka kan je vandaag de dag al voor €700 of minder richting Colombo vliegen. Bekijk hier onze tips voor het boeken van vliegtickets Sri Lanka.

Vlieg voor €497 naar Sri Lanka

Vliegtickets Sri Lanka

Sri Lanka wordt steeds populairder en trekt steeds meer reizigers. Het vinden van vliegtickets Sri Lanka is dan ook niet moeilijk. Er zijn verschillende online aanbieders die voordelige tickets naar Sri Lanka aanbieden. Wij hopen je wat tips te kunnen geven voor het boeken van het beste ticket.

Om de goedkoopste tickets te vinden zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kan houden. Wij hebben een overzicht gemaakt voor de goedkope vliegtickets Sri Lanka, last minutes Sri Lanka en binnenlandse vluchten Sri Lanka.

TIPS boeken vliegtickets Sri Lanka

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Sri Lanka. Zo blijkt de november de beste tijd om naar Sri Lanka te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst.

Je kan een vliegticket Sri Lanka het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Vliegtickets Sri Lanka

Vliegticket websites

Er zijn een aantal mogelijkheden om een vliegticket naar Sri Lanka te boeken. Natuurlijk kan dit nog steeds via het reisbureau om de hoek. Maar we leven in het digitale tijdperk. Online tickets boeken is steeds makkelijker en goedkoper.

Eigenlijk is het tegenwoordig makkelijker en goedkoper om online te boeken. Je hebt een aantal websites waar je vliegtickets Sri Lanka kan boeken.

Als je goed zoekt en op tijd boekt kan een ticket zomaar ineens €100 goedkoper zijn dan gepland!

Goedkope vliegtickets Sri Lanka

Het goedkoopste vliegticket Sri Lanka is grotendeels afhankelijk van de tijd waarin je reist. Het hoogseizoen (december tot maart) is duurder dan de maanden er voor of er na. Naast het hoog of laagseizoen is het vliegen in het weekend ook vaak duurder.

Je kan er daarom voor kiezen i.p.v. op zaterdag te vliegen de maandag er na te kiezen. Dit kan aanzienlijk in de kosten schelen. Daarnaast kan je behalve Schiphol als vertrekpunt ook eens kijken naar BrusselDüsseldorf en Frankfurt. Dit scheelt vaak in prijs.

Op internet zijn er verschillende website te vinden waar je goedkope vliegtickets Sri Lanka kan boeken. Wij gebruiken altijd CheapTickets.nl.

Ella

Binnenlandse vluchten Sri Lanka

Binnenlandse vluchten zijn eigenlijk niet van toepassing binnen Sri Lanka. Het land is net zo groot als Ierland en dus makkelijk en snel per bus of trein te bereizen.  Er zijn kleine vliegvelden maar eigenlijk gaan de meeste vluchten alleen via Colombo en Kandy.

Sri Lankaanse luchtvaartmaatschappijen zijn Sri Lanka Airlines, Aero Lanka en Cinnamon Air.

Meer lezen over Sri Lanka?

0 comments

 1. Rita

  Beste,
  Een combinatiereis Sri Lanka en de Maledieven. Wat is de goedkoopste optie?
  Wat raad u aan?

  1. Sjoerd - Reis Expert

   Hoi Rita,

   Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk advies kan je ons een Reis Advies aanvragen of ons bezoeken op de vakantiebeurs de komende dagen. We staan daar op het bloggers square (hal 12 stand D125) om mensen met vragen over hun reizen te helpen.

   Groeten,
   Sjoerd

 2. Stefanie burlovics

  Dag,

  We zijn op zoek naar betaalbare tickets naar sri lanka in de periode van 13 juli tm 25 augustus.
  Waar kan ik het beste zoeken?
  Heeft het ook zin om naar de vakantiebeurs te gaan en daar een mooie deal te sluiten

  Met vriendelijke groet,

  Stefanie Burlovics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU