Vliegtickets Malediven

Malediven zal niet meteen bij iedereen boven aan het lijstje staan met ’te bezoeken landen’. Het land is vooral populair onder de newlyweds en aangezien je niet heel lang geleden alleen nog op onbewoonde prive eilanden kon verblijven is dat niet heel vreemd. Het lokale leven en het toerisme was op de Malediven strikt gescheiden. Daar is de laatste jaren verandering in gekomen resulterend in het feit dat het land langzaam haar deuren opent voor meer toerisme. 

Op deze pagina geven we je de volgende tips over het boeken van vliegtickets naar de Malediven;

Vliegtickets Malediven boeken

De prachtige witte zandstranden en een verbazingwekkende onderwaterwereld maken de Malediven tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Dat was al zo, maar sinds 2009 kun je je in de Malediven ook kan ‘mengen’ met de lokale bevolking. Dat betekent dat er steeds meer mensen naar de Malediven gaan.

In het laagseizoen kost een ticket slechts €550, in het hoogseizoen betaal je al snel €700 voor een ticket naar de Malediven

De vliegtickets naar de Malediven worden dan ook steeds goedkoper. Prijzen zijn uiteraard niet te vergelijken met die van een vliegticket naar Bangkok maar buiten het seizoen (rond november) kan je voor minder dan €550 in de Malediven zitten.

TIPS boeken vliegtickets Malediven

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Malediven. Zo blijkt dat je in november de goedkoopste tickets naar de Malediven boekt. Je kunt een vliegticket Malediven het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Vliegen vanuit Azië

Er zijn maar weinig mensen die vanuit Nederland een reis boeken naar de Malediven. Veel mensen die hier komen zijn op huwelijksreis of vieren vakantie. Wat je ook gaat doen in de Malediven, een of twee weken in dit land is meer dan genoeg om het meeste te zien.

Als je geen honderden euro’s wil uitgeven voor een week vakantie maar wel graag naar de Malediven wilt kun je de Malediven ook bezoeken als je al in Azië bent, Zo bezochten wij de Malediven vanuit Maleisië. Een retourticket Kuala Lumpur – Male kostte ons nog geen €250 per persoon in het hoogseizoen. En het kan zelfs voor minder dan €200 als je iets meer van te voren boekt.

Andere voordelige bestemmingen om naar de Malediven te vliegen zijn Colombo (Sri Lanka, €125), Bangkok (€280) en Singapore (€280).

TIP ♥ – op Skyscanner boek je met AirAsia voor nog geen €215 een retourticket van Kuala Lumpur naar de Malediven

Goedkope vliegtickets Malediven

Of je het goedkoopste vliegticket Malediven hebt gevonden zodra je boekt weet niemand. Een hoop factoren zijn natuurlijk afhankelijk van wanneer je vliegt, met welke maatschappij, het aantal stops etc. Je kan er van uit gaan dat vliegen in het weekend altijd duurder is, evenals vliegen in het hoogseizoen (december tot en met april).

Ook de luchthaven waar je vertrekt kan van invloed zijn op de prijs. Kijk daarom niet alleen bij Schiphol mar ook bij Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Dit scheelt vaak in prijs.

Naast de luchthaven waar je vertrekt, hoog of laagseizoen en de maatschappij waarmee je vliegt zijn er ook een aantal hulpmiddelen op internet. Een goede vergelijkingssite is bijvoorbeeld Matrix Ariflight Search.

Je kan hier geen tickets boeken, alleen vergelijken! Als je een goedkope vlucht hebt gevonden kan je deze op een ticket website te boeken. Onze ervaring is dat CheapTickets over het algemeen de goedkoopste tickets verkoopt.

Vliegticket websites

Er zijn nogal wat websites waar je een vliegticket naar de Malediven kan boeken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Om het zoeken naar vliegtickets te vergemakkelijken hebben we de beste ticketaanbieders voor jou op een rijtje gezet.

CheapTickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven