Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Last minute Malediven

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

De prachtige witte zandstranden en een verbazingwekkende onderwaterwereld maken de Malediven tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld. Je vindt hier misschien wel de beste stranden ter wereld. En waar je lang geleden nog duizenden euro’s neer moest tellen boek je nu al een 10-daagse reis voor €1.191.

Op deze pagina geven we jou de best tip over onder andere:

De beste deals

Er zijn niet heel veel mogelijkheden en websites waar je last minute Malediven kunt boeken. Dit komt omdat de Malediven lang bekend stond een dure bestemming.

Zij zetten een aantal goede deals onder elkaar. Het zijn vaak mooie pakketten voor een heerlijke Last minute vakantie in de Malediven. Andere websites waar je een last minute Malediven kunt boeken staan hieronder.

Is het echt zo goedkoop?

Wij vinden van wel. De Malediven is een vrij prijzige bestemming. Als je niet op Maafushi, Thulusdhoo of een van de andere lokale eilanden verblijft, ben je gebonden aan en resort van een paar honderd dolar per nacht.

Als je dan na gaat dat een twee-weekse reis bij sommige aanbieders nog geen €1.200 kost, dan vinden wij dat erg scherp geprijsd. Natuurlijk moet je even zoeken en bepaalde periodes vergelijken, maar als je snel richting zon, zee en strand wil voor weinig is een last minute absoluut de moeite waard om te bekijken.

Backpacken Malediven

De Malediven is wel een bucketlist bestemming!

Vliegticket websites

Je kunt natuurlijk ook zelf een ticket naar Male boeken. Dan rest de vraag; waar vind je die goedkope tickets? Dat is een vraag die bijna niet te beantwoorden is. De prijs van tickets heeft te maken met ingewikkelde algoritmes.

Waar je bij internationale vluchten moet letten op het verschil tussen hoog en laagseizoen, het weekend of door de weeks is dat bij last minute vluchten minder van belang.

TIP ♥ – een retourtje Amsterdam – Male boek je bij CheapTickets voor €749

Je kunt uit een hoop websites kiezen voor het boeken van een goedkoop ticket naar de Malediven.

Meer lezen over Malediven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU