Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Inentingen Japan

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 6 januari, 2023

Een trip naar Azië, in dit geval Japan, is in veel opzichten niet te vergelijken met een reis in Europa of andere delen van de wereld. De cultuur, de inwoners, de natuur, het geloof, alles over Japan is anders dan andere landen. Een goede voorbereiding van je vakantie in Japan is belangrijk om onaangename verrassingen te voorkomen. Eén daarvan is de inentingen die je nodig hebt in Japan.

Inentingen Japan

Je wilt niet in Tokio landen en het risico lopen geïnfecteerd te raken waardoor je planning in de soep loopt. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt met de belangrijkste inentingen die nodig zijn voor Japan.Vaccinatie op Reis.

Vaccinaties Japan

Als je naar Japan reist zijn er geen verplichte inentingen. Wel wordt er aangeraden om een inentingen tegen BMR te halen. Maar dit is alleen als je geen mazelen of een vaccinatie tegen mazelen hebt gehad.

Overige aanbevelingen

Naast de nodige inentingen is het ook goed om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen die niet opgelost kunnen worden met vaccinaties. Dit gaat dan vooral om medicijnen. We adviseren deze altijd mee te nemen! Paracetamol kan je overal kopen, maar mocht je het direct nodig hebben en je in een onbewoond gebied zitten is het lekker als het in je backpack zit. Wij raden aan:

  • Diarreeremmers;
  • Paracetamol;
  • Anti-muggen spray (DEET).

Meer lezen over Japan?

0 comments

  1. Emma

    Handige informatie 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU