Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Dreamland Beach

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 25 augustus, 2022

Dreamland Beach is gelegen in het zuiden van Bali. Het is al jarenlang populair onder toeristen. Vooral de mensen die van surfen houden zijn op hier aan het juiste adres. Het strand ligt dicht bij het bekende Kuta. Hierdoor ben je er vrij snel, maar je bent ook zeker niet de enige.

Dreamland Beach

Het ligt in de hoek bij onder andere Bingin Beach en Balangan beach, op weg naar de bekende tempel Uluwatu. Hoewel het strand met 100 meter niet al te groot is, komen er nog steeds veel toeristen en locals naar het strand.

Deze mensen worden vooral aangetrokken door de goede surfmogelijkheden. Dit strand ligt namelijk tegen een hoge klif aan en heeft schitterend wit zand.

Daarnaast is het uitzicht op de Indische Oceaan erg mooi.

TIP ♥ – Dreamland Beach is niet het enige mooie strand op Bali. Check ons blog ‘10x de mooiste stranden van Bali‘ voor meer mooie plekjes!

Dreamland Beach

Dreamland Beach op Bali

Surfen op Dreamland Beach

Op en rondom het strand zijn voldoende leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Vooral surfen is erg populair. Niet alleen hier, maar ook verder naar het zuiden.

Dit komt, omdat de golven vaak groot en krachtig zijn, ideaal voor surfers.

Zowel gevorderde als beginnende surfers kunnen hier prima terecht. Op het strand zijn ook voldoende plekken waar je surfspullen kunt huren en les kunt krijgen.

Hoe kom je er?

Het is niet moeilijk om dit strand te vinden. Er komen kan nog wel een uitdaging zijn. De beste manier om er te komen is door en scooter te huren in Kuta en naar het strand te rijden.

Het is een uurtje rijden met de brommer. Je kunt ook vanuit Bingin of de regio van Uluwatu naar het strand komen.

Een brommer huren kost z’n €10 per dag.

Ties: “Eenmaal bij het strand moet je de scooter parkeren en de steile helling af zien te komen. Dat is best een uitdaging, maar redelijk goed te doen”.

Overnachten

Omdat Dreamland Beach zo populair is, zijn er voldoende mogelijkheden te vinden om de nacht door te brengen.

Rond het strand staan namelijk veel hotels en resorts, maar ook vrijstaande villa’s en hostels.

Locatie

Meer lezen over Indonesië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU