Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Wil jij naar Japan? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Japan, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

– Op deze pagina vertellen we je alles over onze eigen reisgids voor Japan…

Inclusief uitgebreide route door Japan!

Een paar vragen van Sjoerd en Ties

 

– Wil jij je droomreis waarmaken?
– Wil jij zo veel mogelijk zien van Japan, maar weet je niet hoe je jouw reis moet plannen?
– Heb je geen zin om allerlei blogs en website af te struinen op zoek naar informatie?
– Heb je (nog) geen idee wat je allemaal wil zien in Japan?
– Wil je weten of jouw reisplannen wel haalbaar zijn?
– Wil je het liefst op eigen gelegenheid reizen, maar wel enige houvast hebben?

 

”Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodigen we je graag uit om verder te lezen”.

Reizen is een geweldige ervaring! En het feit dat jij deze pagina bezoekt betekent dat we die passie voor reizen delen. En dat is niet gek, want wat is er nou mooier dan een geweldige reis maken? 

 

Sjoerd en Ties

Sjoerd Lagraauw en Ties Lagraauw

Auteurs van het unieke ”Reisgids Japan”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis door (Zuidoost) Azië gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer terug naar Azië. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Met onze Reisgids Japan ga je niet alleen goed voorbereid op reis. Tijdens je reis heb je alle informatie en de route bij de hand.

Wij krijgen heel wat vragen van reizigers en backpackers over het reizen in Japan. Het is ook een hele uitdaging om bijvoorbeeld je route uit te stippelen. Er komt heel wat bij kijken en je zit waarschijnlijk met een hoop vragen. En met alle informatie die tegenwoordig voorhanden is weet je vaak niet waar je moet beginnen.

En als je eenmaal weet waar je heen gaat, welke route ga je dan volgen?

Hoe reis je van A naar B? Waar kun je de trein pakken? En wat kost dat dan? Hoeveel tijd heb je nodig om Japan goed te zien? Kan het wel in de tijd die jij hebt? Waar moet je op letten? Hoeveel geld moet ik hebben om mijn reis werkelijkheid te maken? 
 
Dat zijn allemaal vragen waar onze Reisgids Japan antwoord op geeft!

reisgids Japan

Dit zijn ongetwijfeld vragen die je hebt voor of tijdens je reis. Reizen gaat ook over uitdagingen aangaan. Maar misschien kan jij wel wat hulp gebruiken met die uitdaging?

Toen wij in 2009 op reis gingen hadden we niks voorbereid. Best leuk, maar het kostte ons een hoop geld omdat we bepaalde dingen niet wisten.

Het zou zonde zijn als jij, net als wij, tijdens je reis tegen problemen aan loopt die je vooraf makkelijk had kunnen voorkomen.

Reizen is namelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Helaas spreken wij uit ervaring.

Meer dan 150.000 reizigers bezoeken elke maand deze website! Sluit je aan en bestel onze reisgids Japan.

Wat krijg je dan precies?

De beste reisgids voor Japan die op internet te vinden is. Door middel van onze route en beknopte, maar duidelijke informatie helpen we de reizigers. Want die kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Wij willen voorkomen dat je dezelfde fouten maakt die wij maakten. Geen vragen en onzekerheden meer. Niet meer zoeken op tientallen websites. Je krijgt alles duidelijk en beknopt in één Nederlandse reisgids. Wel zo handig!   

Wij zorgen er voor dat jij jouw droomreis werkelijkheid kunt maken.

Raoul over de Reisgids

He gasten, 

Een paar maanden geleden heb ik, na lang wikken en wegen, jullie reisgids gekocht. Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt.

En ik moet zeggen; ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis en heb ik de mooiste tijd van mijn leven gehad. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt. De routes zijn kort, maar duidelijk uitgelegd waardoor je niet door allerlei onnodige informatie hoeft te zoeken. Het is lekker kort en bondig!

Nogmaals bedankt!

Groeten,
Raoul

Raoul

Een aantal vragen waar onze reisgids Japan antwoord op geeft;

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Wat gaat dat ongeveer kosten?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Hoe houd ik me aan culturele etiquette?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Dit kun je van ons verwachten

De perfecte gids voor iedere type reiziger. De gids begeleidt je niet alleen in de voorbereiding maar helpt je ook onderweg met praktische tips en een leuke route. Deze zit in de Reisgids Japan verwerkt.

Ook alle kennis van onze website, ruim 100 pagina’s aan informatie over Japan hebben we verwerkt in onze reisgids. Daarnaast is de reisgids digitaal verkrijgbaar. Met de digitale versie kan je hem makkelijk onderweg lezen op je telefoon, iPad of laptop. 

REISGIDS JAPAN DIGITAAL

reisgids Japan


Onze digitale reisgids Japan kun je altijd gebruiken. Waar ter wereld je ook bent. De reisgids is te gebruiken op een smartphone, laptop, tablet of e-reader. Je hebt een week de mogelijkheid om de digitale reisgids te downloaden.

Een aantal dingen waar onze reisgids Japan bij helpt

Onze reisgids Japan hebben we opgesteld met de intentie om andere reizigers te helpen. We kunnen stellen dat we behoorlijk ervaring hebben qua reizen in Japan. Maar daarnaast hebben we ook veel tips en info gekregen van onze bezoekers op de website. Het boek helpt je met:

Het helpt je jouw droomreis/route te plannen

Stap voor stap uitleg welke route je kunt afleggen en hoe je dat het makkelijkste doet

Je weet precies hoe groot je budget moet zijn om je reis te maken

Voorkom dezelfde fouten die wij hebben gemaakt tijdens je reis

Je gaat zelfstandig op reis, maar hebt toch de nodige houvast zodat je niet in de problemen komt

Bespaar geld en tijd door handige insider-tips

De beste kwaliteit

De reisgids Japan is van goede kwaliteit. Wij garanderen dat de reisgids de hele reis (en toekomstige reizen) mee kan.

Goed voorbereid op reis

Met de tips, informatie en uitgebreide routes ga je goed voorbereid op weg en haal je het maximale uit je reis.

Het begin van je droomreis

Je staat te popelen om je droomreis te beginnen. Wacht niet langer en maak die droom waar met deze unieke reisgids!

Bestellen zonder Risico!

Reizen zonder problemen, makkelijker en met meer energie! Dat wil toch iedereen? Maar wat als je er na aankoop achter komt dat de reisgids toch niet helemaal jouw ding is?

Dan krijg je 100% je geld terug*. Serieus. Wij willen jullie helpen, en als je niet geholpen bent met de reisgids, dan hoeft het ook niets te kosten.
Wij zijn er zeker van dat de gids werkt, we hebben genoeg reizigers geholpen. Maar we snappen ook dat je wellicht sceptisch bent over onze reisgids. Daarom maken we niet moeilijker dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing. Dit doen we omdat we weten dat onze reisgids jou gaat helpen met je droomreis.

Om die reden geven we ieder persoon die onze reisgids koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Als jij na het lezen en toepassen van de Reisgids Japan niet tevreden bent … dan betalen we 100% je geld terug

Een klein Sneak Preview van de Reisgids Japan
Lees de eerste 12 pagina’s

SPECIALE AANBIEDING

We willen je graag op de hoogte stellen van de speciale aanbieding die alleen DEZE week geldig is! Je krijgt de mogelijkheid om de Azië Expert Reisgids Japan ter waarde van €27,95 (digitaal) aan te schaffen voor de tijdelijk speciale prijs van;

  • Digitaal – €17,95
  • INCLUSIEF GRATIS BONUS 

Dit doen we, omdat we weten dat onze informatie zeer waardevol voor je is en het daarom zonde zou zijn als jij deze kans mist. Nogmaals: 100% risico vrij!!

Dat is toch een stuk goedkoper dan een georganiseerde reis van duizenden euro’s?

Dit is wat andere van onze Reisgids Japan vinden:

Yvette

”Hey,

Ik heb de gidsen van Thailand, Vietnam en van Japan aangeschaft voor mijn reis van 3 maanden door Azië! Het was de eerste keer dat ik naar Azië ging dus een klein beetje hulp onderweg vond ik wel lekker. Zeker de routes die in het boek staan zijn heel erg handig! Ik heb ze niet precies gevolgd, maar het geeft een goede houvast. 

Bedankt!”

Groetjes, Hester

Annelieke

”Hoi Azië-Expert,

wij hebben de Reisgids vooral voor de Route gekocht. Deze is echt super handig om onderweg te gebruiken. Het geeft een beetje meer zekerheid onderweg. Wij zijn nog steeds super blij met de Reisgids Japan.”

Cheers, Annelieke

Raoul

“Na lang wikken en wegen, jullie reisgids gekocht.
Door jullie “niet goed, geld terug garantie” heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt.

En ik moet zeggen; ik heb er geen moment spijt van gehad. Door jullie reisgids was ik tot in de puntjes voorbereid op mijn reis”

Raoul

Jij hebt Vragen? Wij Hebben Antwoorden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon je geld netjes terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het wel echt veilig om bij jullie te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, door gestuurd naar beveiligde pagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekent dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (iDeal/CreditCard of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van jou zien.

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag een hoop verwachten van de reisgids Japan. Wat dacht je van ruim EEN UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte routevoor heel Japan.

Werkt jullie reisgids voor ieder type reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik na bestelling de reisgids thuisbezorgd?

Nee! Onze Digitale Reisgids is 100% digitaal (ideaal voor onderweg). Zodra je betaalt hebt krijg je een mail om de digitale boeken te kunnen downloaden.

Bestel de Reisgids Japan en bespaar jezelf een hoop moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Japan.

De keuze is nu aan jou.

Als Ik NU de Azië Expert Reisgids Japan bestel ontvang ik:

– Onze Reisgids Japan (Digitaal | t.w.v. €27,95)

reisgids JapanEen digitale Nederlandse reisgids met alle informatie die je nodig hebt voor je reis naar Japan. Denk aan visuminfo, budget, beste reistijd, vervoersopties, route, highlights en nog veel meer.

 

MET DE VOLGENDE GRATIS BONUS

– Bonus: eBook “Vliegtickets boeken” (Digitaal | t.w.v. €17,95)

Een handig eBook met alle tips en tricks voor het boeken van de voordeligste tickets naar Azië!

En mocht ik om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en 100% eerlijk.

 

DIGITAAL – Nu Van  €27,95 Voor €17,95

betaalmethodes Reis-Expert

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU