Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vakantie Suriname

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 26 april, 2022

Veel mensen in Nederland hebben een speciale band met Suriname. Onder veel Surinamers in Nederland is het een populair vakantieland. Maar ook voor de mensen die geen band hebben met het land is een vakantie Suriname een leuk avontuur. Het land heeft namelijk meer dan genoeg te bieden voor een leuke vakantie!

Vakantie Suriname

Er zijn behoorlijk wat Nederlanders die elk jaar een vakantie Suriname boeken. Of dat nu is om familie te bezoeken of om het land te ontdekken. Feit is dat Suriname een fascinerende bestemming is voor iedereen. Of je nu op zoekt bent naar natuur of oude steden. In Suriname vind je het!

Een vakantie Suriname is een unieke ervaring. Er zijn weinig landen ter wereld waar je gewoon Nederlands kunt praten tijdens je vakantie terwijl je aan de andere kant van de wereld zit. En de uiterst gastvrije Surinamers zorgen er voor dat je vakantie Suriname een reis wordt om nooit meer te vergeten!

Vakantie Suriname boeken

Veel mensen gaan op bezoek bij familie dus boeken alleen een vliegticket Suriname. Dus waar boek je nu de leukste vakanties of rondreizen door Suriname? Wij raden aan om het via een reisorganisatie te boeken. Zo weet je zeker dat je het maximaal geniet en goed verzekerd op reis gaat.

Het landschap van Suriname behoort tot de mooiste en meest ongerepte in Zuid Amerika

Wat te doen op vakantie in Suriname

Hoewel andere landen in de omgeving, zoals Brazilië of Colombia, misschien meer en bekendere bezienswaardigheden hebben dan Suriname is er toch genoeg te doen. Er is zoveel te zien en doen in Suriname dat je keuze genoeg hebt tijdens je vakantie. Lekker bijkomen aan het strand of het bruisende leven van Paramaribo in je opnemen. Cruisen over de Suriname Rivier of het authentieke Suriname terug vinden in Palumeu. Het kan allemaal.

Wat eten tijdens je vakantie in Suriname

Het Surinaamse eten is beroemd in Nederland. Dus maak je geen zorgen over het eten in Suriname zelf. Het is er net zo veelzijdig en gevarieerd, of eigenlijk nog beter, dan hier in Nederland. Dat gevarieerde eten vind zijn oorsprong in de verschillende bewoners van het land. Omdat er zoveel verschillende etniciteiten wonen in Suriname is het eten er ook zo gevarieerd. En eten hoort bij de cultuur in Suriname. Ze maken er iedere dag, iedere maaltijd weer een feestje van. En dat merk je als bezoeker ook. Tijdens je vakantie zal je dan ook goed moeten opletten om niet aan te komen :).

Meer lezen over Suriname?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU