Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Hotel Suriname

Ons team ondertussen heel wat hotels en hostels gezien in Suriname. Maar wat is nu het beste hotel in Suriname? Of die van Paramaribo? Er zijn ontzettend veel hostels, guesthouses, resorts en hotels in Suriname. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij onze favoriete hotels in Suriname op een rij gezet. Al deze hotels hebben goede recensies en ze zijn ook nog eens te annuleren. Makkelijk voor de zelfstandige reiziger!

PARAMARIBO

HOTELS PARAMARIBO

De beste hotels in Paramaribo

Van alle hotels in Suriname vind je er in de hoofdstad de meeste. Qua accommodatie kun je hier alle kanten op. Je vindt er vooral appartementen die vaak goed onderhouden zijn. De echt grote resorts vind je buiten het centrum of zelfs buiten de stad.

De meeste en de beste accommodatie vind je bij en rondom Fort Zeelandia en ten noorden hier van richting het Rum huis. De prijs/kwaliteitsverhouding in de stad is bij de meeste plekken goed, maar het kan geen kwaad om recensies te checken.

Onze favorieten:

➜ Budget – Guesthouse De Kleine Historie (vanaf €15)
➜ Normaal – Couleur Locale Studio (vanaf €55)
➜ Luxe – Eco Torarica (vanaf €90)

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU