Hoofdmenu

REIS-EXPERT

”Wil jij naar Costa Rica? Maak je droomreis waar met onze Reisgids Costa Rica, vol met Routes, Reistips, Advies, Informatie en Inspiratie”.

Met o.a. een route door Costa Rica en alles wat je moet weten voor jouw reis!

In Onze Reisgids Lees je:

Wat is de beste route die ik moet nemen?

Hoe kom ik van A naar B?

Kan ik met een huurauto of motor door Costa Rica?

Welk budget moet ik aanhouden?

Waar kan ik een bus of trein ticket kopen?

Wat zijn de mooiste highlights?

Waar kan ik slapen en eten?

Heb ik een visum nodig?

Wat is de beste reistijd?

Wat moet ik allemaal meenemen?

Sjoerd en Ties

Sjoerd en Ties

Auteurs van de unieke ”Reisgids Costa Rica”

In 2009 hebben we onze eerste lange reis gemaakt. We waren meteen verliefd! De mensen, de natuur, de cultuur, het heerlijke eten en uiteraard de vrijheid… het was een geweldige ervaring.

Sinds 2009 gaan we elk jaar een paar keer op reis. Op die manier hebben we een hoop ervaring opgedaan. Die ervaringen willen we graag met jullie delen zodat jullie niet dezelfde fouten maken als die wij maakten 😉

Dit is wat andere zeggen!

Milou”Hi,

wij waren al in Costa Rica toen we jullie reisgids hebben aangeschaft. Heb er geen spijt van gehad. De opzet is super duidelijk en er staat goede informatie in. Wij hebben maar één route gebruikt maar die sprak ons heel erg aan! Prima reisgids, en in het Nederlands, wat ook wel eens handig is. 

Bedankt!

Groetjes, Milou”

Michel”Hoi Reis-Expert,

Een paar weken voor vertrek naar Costa Rica heb ik jullie gids gekocht. En ik moet zeggen dat alles wat ik dacht van een reisgids er ook in staat. De belangrijkste informatie zit er in verwerkt en het leest erg prettig. Een kleine investering als je ziet wat je er voor terug krijgt.
En nogmaals bedankt voor jullie tips en hulp.

Groeten,
Michel”

Marlien”Hoi Sjoerd,

wij hebben de Reisgids vooral voor de Routes gekocht. Deze zijn echt super handig om onderweg te gebruiken. Het geeft een beetje meer zekerheid onderweg. Daarnaast, kwamen we later achter, helpen jullie altijd met vragen. Wij zijn nog steeds super blij met de Reisgids.

Nu nog die super gave reis gaan maken!

Cheers, Marlien”

Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan krijg je gewoon netjes je geld terug. Wij willen alleen tevreden klanten en daarom bieden wij een 100% niet goed geld terug garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons een email te sturen en we storten de volgende werkdag direct je geld terug.

Is het veilig om jullie reisgids Costa Rica via jullie website te bestellen?

Dit is absoluut 100% veilig! Dat garanderen wij. Je wordt, afhankelijk van je betaalmethode, doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina. Je zult zien dat je dan bovenin je browserbalk een versleuteld slotje voor het domein en een S in https ziet staan. Dit betekend dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bedrijf (Mollie BV/Stripe of Paypal) als wij kunnen dus geen vertrouwelijke bankgegevens van je zien.

Wat kan ik van de reisgids verwachten?

Je mag van een hoop verwachten van onze reisgids Costa Rica. Wat dacht je van een UNIEKE en tot in de puntjes uitgewerkte route. Daarnaast staat de reisgids vol met handige tips, informatie en de mooiste highlights. En je betaalt GEEN verzendkosten. De Reisgids Costa Rica is direct na aanschaf beschikbaar om te worden gedownload!

Is jullie reisgids geschikt voor iedere reiziger?

De reisgids werkt voor iedereen. We bereiden je voor, helpen je met inpakken en geven je handige routes die je kunt volgen onderweg. Al deze boeken zijn dusdanig geschreven dat iedereen er wat aan heeft. De route is een houvast tijdens je reis. Je kunt er delen uit halen of zelf toevoegen.

Krijg ik jullie reisgids thuis gestuurd?

Nee je krijgt ons boek niet thuis gestuurd. Ons eBook Reisgids Costa Rica is 100% digitaal. Ideaal voor onderweg maar ook veel beter voor het milieu. Zodra je betaalt hebt krijg je van ons een email met daarin de instructies om de reisgids Costa Rica (of andere reisgidsen) te downloaden.

reisgids costa rica

Tot slot!

Bestel de Reisgids Costa Rica en Bespaar Jezelf een Hoop Moeite!

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Costa Rica.

De keuze is nu aan jou.

Reisgids Costa Rica

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU