Vliegtickets Zuid-Korea

Een Vliegtickets Zuid-Korea staat waarschijnlijk niet bovenaan je to-do’ lijstje. En hoewel we dat heel goed begrijpen is het wel zonde. Zuid-Korea is namelijk een onontdekt paradijs. Toegegeven, je hebt hebt hier niet de stranden zoals in de Filipijnen, de rijstvelden zoals in Bali of de boeddhistische tempels als in Bagan. Maar Zuid-Korea biedt je wel een indrukwekkende ervaring met een prachtig landschap, groene rijstvelden, booming steden en een eeuwenoude cultuur. En wij geven je hier de beste tips voor het boeken van goedkope vliegtickets Zuid-Korea.

TIP ♥ – boek hier de goedkoopste vliegtickets

Vliegtickets Zuid-Korea

Een voordeel van reizen naar Zuid-Korea is dat de vliegtickets Zuid-Korea relatief goedkoop zijn. Als je goed zoekt vlieg je al voor minder dan €550 naar Seoul, zelfs in onze zomermaanden. Je land waarschijnlijk op Incheon International Airport, op een uur rijden van Seoul.

Vluchten uit Japan en China komen binnen op een van de andere vier internationale luchthavens die Zuid-Korea kent.

Goedkope vliegtickets Zuid-Korea

Waar, en hoe je de goedkoopste tickets boekt lees je hier. Er zijn namelijk best een aantal factoren die van invloed zijn op het boeken van je ticket. En dan hebben we het niet alleen over hoog- en laagseizoen en weekend of niet weekend. Voor het vinden van goedkope vliegtickets Zuid-Korea zijn er namelijk nog meer dingen belangrijk. Onderstaande tips komen van de CEO van Skyscanner.

8 weken

icon 8 weken 1

Er is grondig onderzoek gedaan naar hoeveel dagen of weken van te voren je een ticket moet boeken. Hieruit blijkt dat 8 weken voor vertrek de beste tijd is. Als je weet wanneer je weg gaat weet je ook wanneer je ongeveer moet boeken.

Aanbiedingen

icon Sale

Over het algemeen zijn januari en september echte ‘aanbieding maanden’. In deze maanden vullen ze de ‘gaten’ tussen het hoog en laagseizoen. De maanden maart tot mei en oktober en november zijn namelijk rustige maanden. Met aanbiedingen proberen ze de ‘gaten’ te vullen.

Dinsdag

Icon tijd

Uit onderzoek blijkt dat dinsdag de beste dag is om te boeken. De prijzen zijn dan het laagst. Daarnaast blijkt dat 13:00 uur en 15:00 uur de tickets het goedkoopst zijn. Luchtvaartmaatschappijen maken hun sales namelijk op maandagavond bekend.

Prijsalarm

Naast bovenstaande tips kun je ook een prijsalarm instellen voor goedkope vliegtickets Zuid-Korea. Een prijsalarm is een van de makkelijkste manieren om prijzen van bepaalde bestemmingen te volgen. Bij de vergelijkingssite Skyscanner kun je makkelijk een prijsalarm instellen.

Het werkt vrij simpel. Je zoekt op de site de prijs op van een ticket.  Als je niet meteen de beste prijs vindt heb je de optie om een prijsalarm in te stellen. Je krijgt dan een melding zodra de prijs van jouw gewenste ticket verhoogd of verlaagd wordt.

Nieuwbrief

Jezelf inschrijven voor een nieuwsbrief kan geen kwaad. Iedereen is altijd een beetje huiverig voor nieuwsbrieven. Iets dat wij heel goed begrijpen. Niemand wil elke dag een volle inbox met tientallen mails van allerlei bedrijven. Toch kan het wel degelijk geld schelen. Luchtvaartmaatschappijen kondigen namelijk vaak hun aanbiedingen aan via nieuwsbrieven. Je hoeft je ook niet in te schrijven voor iedere aanbieder.

TIP ♥ – wat er vaak gebeurd is dat luchtvaartmaatschappijen elkaar volgen qua prijsverlagingen.

Tickets sites

Heb je geen zin om alle tickets te vergelijken of de websites op te zoeken? Wij hebben een overzicht gemaakt met de websites waar je de goedkoopste vliegtickets Zuid-Korea kan vinden. Zonder te zoeken de beste deals!

Cheaptickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven