Hoofdmenu
reis expert header

Reizen in Brazilie

Bijgewerkt op 22 mei, 2020

Zou je wel eens naar een van de meest fascinerende plekken ter wereld willen? Dan stellen wij Brazilië aan je voor! Het land met de hemels witte zandstranden, groene regenwouden, fantastische muziek, de Copacabana en bruisende metropolen. Niet overtuigd? Wat dacht je van de koloniale steden, de indrukwekkende canyons, gigantische watervallen en met koraal omringde tropische eilanden. En zo kunnen we nog wel even door gaan! Een reis, wat voor reis dan ook, door Brazilië is een waar avontuur.

Reizen in Brazilië

Brazilië is meer dan alleen een mooi land. Het is compleet anders dan andere landen waar ook ter wereld. Het is nog niet overladen met toeristen, het heeft prachtige bezienswaardigheden en de mensen zijn er ontzettend gastvrij. Reden genoeg om dit prachtige land, wat meer heeft dan alleen stranden, een keer te bezoeken. Op deze pagina delen we alle tips over het reizen in Brazilië.

Iguazu Falls

De Iguazu watervallen mag je eigenlijk niet overslaan

Wat voor type reiziger ben jij?

Voordat we je meer vertellen over het reizen in Brazilië is het goed om te bepalen wat je eigenlijk wil gaan doen in Brazilië. Je kunt immers op verschillende manieren door het land reizen. Iedereen is en zoekt daarom wat anders. De één reist graag luxe en alleen met prive chauffeurs. Terwijl de ander juist graag onder de lokale bevolking is en goedkoop wil slapen zodat hij of zij geld overhoudt voor andere dingen. Alleen jij kan bepalen wat voor reiziger je precies bent. Wil je gaan backpacken, met een auto rondreizen of liever aan het strand relaxen?

Het kan allemaal, het ligt er maar net aan wat voor type reiziger je zelf bent. Spring direct verder naar:

Backpacken in Brazilië

Veel reizigers die in Brazilië zijn geweest zeggen dat het een van de leukste landen in Zuid-Amerika is. Uiteraard gesterkt door de Carnaval en het bruisende nachtleven. Maar het land heeft veel meer te bieden dan alleen maar het feesten. Als je gaat backpacken in Brazilië kom je terecht in een land dat uit blinkt in witte zandstranden, groene regenwouden en bruisende steden.

Wij beloven, je zult er geen spijt van krijgen! Het is zo’n enerverend land. Je maakt elke dag wel wat mee. Of je nu met een bootje door de Amazone reist of cocktails drinkt aan de Copacabana. Het land heeft een bepaalde aantrekkingskracht op alle reizigers, niet alleen backpackers.  Op de volgende pagina geven we je alle tips voor het backpacken in Brazilië.

Backpacken in Brazilie ➜ Tips

Wij jij graag backpacken in Brazilië? Check dan onze pagina over backpacken met alle tips die je moet weten over backpacken in Brazilië.

Rondreis in Brazilië

Brazilië is sinds kort een van de populaire landen in Zuid-Amerika. Het land biedt genoeg vermaak voor ieder reiziger. Jong of oud, groot of klein budget. Met de hagelwitte zandstranden, het indrukwekkende Amazonegebied, de koloniale steden en bruisende steden is er altijd wel iets te doen. En een rondreis Brazilië is een mooie gelegenheid om dit alles te zien!

Als je graag naar Brazilië wilt maar zelf geen zin hebt om alles te regelen kan een rondreis een uitkomst zijn. Op de volgende pagina geven we je een aantal handige tips en nuttige informatie.

Rondreis in Brazilië ➜ Tips

Wij jij graag rondreizen in Brazilië? Check dan onze pagina over rondreizen in Brazilië met alle tips en de beste reisorganisaties voor rondreizen in Brazilië.

Vakantie in Brazilië

Brazilië is bij veel Nederlanders niet het eerste land waaraan ze denken als ze vakantie plannen maken. Als je aan het strand wil liggen zijn landen als Curacao of Thailand nog steeds populairdere bestemmingen. En daarom misschien ook wel wat goedkoper. Maar juist Brazilië behoort wat ons betreft tot een van de mooiste bestemmingen voor een heerlijke vakantie. Het land is nog niet overlopen met vakantie gangers en daarom nog heerlijk authentiek. Je vindt er prachtige pareltjes van accommodatie midden in de natuur of heerlijk aan het strand.

Check onze tips over het boeken van een mooie vakantie!

Vakantie in Brazilië ➜ Tips

Ook een vakantie in Brazilië behoort tot de mogelijkheden. Bekijk al onze tips en opties voor de beste vakantie in Brazilië.

Wat wij vinden:
  • 8.9/10
    Reis-Expert - 8.9/10
8.9/10

Samenvatting

Zou je wel eens naar een van de meest fascinerende plekken ter wereld willen? Dan stellen wij Brazilië aan je voor! Het land met de hemels witte zandstranden, groene regenwouden, fantastische muziek, de Copacabana en bruisende metropolen. Niet overtuigd? Wat dacht je van de koloniale steden, de indrukwekkende canyons, gigantische watervallen en met koraal omringde tropische eilanden. En zo kunnen we nog wel even door gaan! Een reis, wat voor reis dan ook, door Brazilië is een waar avontuur.

Meer lezen over Brazilië?

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU