Hoofdmenu

REIS-EXPERT

reis expert header

Vrijwilligerswerk in het buitenland? Mijn 8 tips

Door: Ties Lagraauw    |    Reacties: 1

1 reactie

  1. Lisa

    Hoi, ik zou graag een tijdje bij een gezin verblijven in amerika (salt lake city of new york). Ik vraag me nu alleen af hoe dat zit met een visum als je via workaway zoiets gaat doen. In de gezinnen die ik zag moet je soms koken en oppassen in ruil voor een slaapplek en eten. Het is wel werk maar ook net weer niet.. ik vraag me af of je dit gewoon met een ESTA kan doen of dat je een ander visum moet regelen want ik wil ook maar 2,5 maand. Ik hoop dat jij mij hierbij kan helpen want ik kan er echt amper iets over vinden. Groetjes Lisa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Sjoerd en TiesWie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

BOEK NU